Αναταραχές και αναταράξεις σε εκπομπή του ΣΚΑΪ - Ποιος φεύγει και ποιος μένει;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αναταραχές και αναταράξεις σε εκπομπή του ΣΚΑΪ - Ποιος φεύγει και ποιος μένει;

Το κανάλι του Φαλήρου ή κοινώς ΣΚΑΪ ετοιμάζεται για νέες αλλαγές από τη νέα τηλεοπτική σεζόν καθώς όπως φαίνεται στην εκπομπή «Σήμερα» το τηλεοπτικό δίδυμο θα χωριστεί αφού θέλουν τον Δημήτρη Οικονόμου να συνεχίζει στην παρουσίαση της συγκεκριμένης εκπομπής.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το μέλλον της εκπομπής «Σήμερα»

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία δημοσιεύματα που έχουν διαρρεύσει, η Μαρία Αναστασοπούλου (η οποία είχε κολλήσει κορωνοϊό) έχει κάνει ήδη τα επόμενα βήματα καθώς βρίσκεται σε συζήτηση για την οργάνωση της νέα εκπομπή όπου αναμένεται να παρουσιάσει.

Από την άλλη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τον «ΤύποTV» υπάρχει πιθανότητα να δούμε την Μαρία Αναστασοπούλου να μετακομίζει ακόμη και σε σταθμό και πιο συγκεκριμένα, στο MEGA όπου την θέλουν στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA».

Δημήτρης Οικονόμου: Δέχτηκε στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα» δώρο από τον Άκη Πετρετζίκη

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας 7/3, ο Δημήτρης Οικονόμου μέσα από την εκπομπή «Σήμερα» δέχτηκε ένα δώρο από τον Άκη Πετρετζίκη. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ προέβη σε αυτή την κίνηση, καθώς όπως εξήγησε ο Δημήτρης Οικονόμου προ ημερών είχαν μια συζήτηση για το συγκεκριμένο γλυκό.

Μάλιστα, η Μαρία Αναστασοπούλου προέτρεψε τον Δημήτρη Οικονόμου να ανοίξει τον φάκελο που συνόδευε το γλυκό και να διαβάσει το μήνυμα που του έγραφε ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος λίγο αργότερα ανέφερε: «Το φοβάμαι. Εγώ με τους φακέλους έχω μια ανησυχία».

Ωστόσο, άνοιξε τον φάκελο όπου ο γνωστός σεφ ισχυριζόταν ότι το καλύτερο πανετόνε το κάνει εκείνος. «Θα στηρίξω Άκη. Θα δοκιμάσω βέβαια, επειδή είναι και… νηστίσιμο. Δεν είναι ακριβώς, θα το βαφτίσουμε εμείς», δήλωσε με χιούμορ.

Το δώρο που έστειλε ο Άκης Πετρετζίκης στην εκπομπή “Σήμερα”