Ο συμβολισμός πίσω από το δαχτυλίδι αρραβώνων της Τζένιφερ Λόπεζ

Τι γλυκό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο συμβολισμός πίσω από το δαχτυλίδι αρραβώνων της Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Μπεν Άφλεκ, ύστερα από την πρόταση γάμου που της έκανε, και όλοι θυμόμαστε το δαχτυλίδι στα χέρια της που "έκλεψε τις εντυπώσεις". Το δαχτυλίδι δεν είναι ένα συνηθισμένο δαχτυλίδι, καθώς πέρα από την τεράστια πέτρα του, το χρώμα που επέλεξε ο ηθοποιός μπορεί να κρύβει έναν συμβολισμό.

Όλη η αλήθεια πίσω από το δαχτυλίδι της Τζένιφερ Λόπεζ

Γενικότερα, τα μονόπετρα με τα οποία ο απλός κόσμος επιλέγει να κάνει πρόταση γάμου, είναι συνήθως με διάφανες πέτρες ή μαύρες ή και καφέ. Ωστόσο, τα πράσινα διαμάντια, όπως και τα ροζ, είναι ιδιαίτερα, διότι το χρώμα τους δημιουργείται από τις ατέλειες που υπάρχουν στην δομή τους. Αυτές οι ατέλειες δημιουργούνται, κατά κύριο λόγο από την ακτινοβολία, η οποία προκαλεί ζημιές.

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

Έτσι, ίσως ο Μπεν να ήθελε να εκφράσει στην Τζένιφερ πως, όπως και τα πράσινα διαμάντια, έτσι και η σχέση τους, είναι σπάνια και με ελαττώματα.

«Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη» - Έτσι της έκανε πρόταση γάμου ο Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ πλέι σε πελάγη ευτυχίας και μας κάνει να αρχίσουμε να ξανασκεφτόμαστε τις δεύτερες ευκαιρίες. Η ίδια θέλησε και να μοιραστεί με το κοινό της, λεπτομέρειες από την πρόταση γάμου.

«Είχες φανταστεί ποτέ ότι το μεγαλύτερο όνειρό σου θα γινόταν πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στο αφρόλουτρο), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα. Προσπαθούσε σκληρά να καταλάβω το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά. Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και είπα: “Είναι ναι;”. Είπα, “ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ“!

Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη».

Η Jennifer Lopez αναφέρθηκε επίσης στο πράσινο διαμάντι που της έδωσε, 8,5 καρατιών, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει 10 εκατομμύρια δολάρια: «Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα».

Jlo Ben Affleck