Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο "Μήτσος" από το «Ευτυχισμένοι μαζί»

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο

Η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» έκανε το πρώτο τηλεοπτικό ντεμπούτο το 2007 μέσα από την συχνότητα του MEGA όπου αναμφίβολα ήταν μια από τις σειρές που άφησε εποχή καθώς αγαπήθηκε από χιλιάδες τηλεθεατές, μικρούς και μεγάλους.

Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα κάποιοι από τους ηθοποιούς που είδαμε στην σειρά, να έχουν αλλάξει κατά πολύ. Ανάμεσα σε εκείνους είναι και ο "Μήτσος" ή κοινώς Κώστας Ιντεγιάν ο οποίος υποδύθηκε τον γιο του Μάκη Κοτσάμπαση, δείτε επίσης εδώ πως είναι και τι κάνει σήμερα η τηλεοπτική του μητέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μετά από τέλος της σειράς απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον είναι τρελά ερωτευμένος καθώς έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι με την αγαπημένη του σύζυγο.

Έτσι είναι σήμερα ο "Μήτσος" από το Ευτυχισμένοι μου μαζί

Έτσι είναι σήμερα ο 'Μήτσος' από το Ευτυχισμένοι μου μαζί

Ευτυχισμένοι μου μαζί - Πως είναι σήμερα ο 'Μήτσος'

Θυμάστε τον «Γιαννάκη»; Έγινε 21 και ποζάρει με την αγαπήμενη του

Είναι απίστευτο το πόσο αλλαγμένοι είναι πολλοί ηθοποιοί από γνωστές σειρές, τους οποίους βλέπαμε σε πολύ μικρή ηλικία και πλέον είναι άνω των 20, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον «Γιαννάκη» από την κωμική σειρά Ευτυχισμένοι Μαζί.

Αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα σίριαλ και μπορεί λόγω επαναλήψεων να μην θυμίζει παλιά σειρά, ωστόσο τελείωσε το 2009!

Ανάμεσα στους μικρούς πρωταγωνιστές της σειράς και ο Σάββας Σαλίπας ή αλλιώς ο Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος, ο οποίος μπορεί να μην το πιστεύουμε ωστόσο πλέον είναι 21 ετών.

Σίγουρα κανείς μας δεν θα τον αναγνώριζε αν τον πετύχαινε κάπου τυχαία στον δρόμο, μιας και είναι κυριολεκτικά άνθρωπος, ωστόσο παραμένει ένα πολύ όμορφο και γλυκό παιδί.

Πριν μερικές μέρες, ο ίδιος γιόρτασε μάλιστα και τα γενέθλια του έχοντας στο πλευρό του την σύντροφο του, Δέσποινα, με την οποία διατηρεί χρόνια σχέση, ενώ αρκετά αλλαγμένος είναι και ο «τύπος με τα μαύρα» από το Πάρα Πέντε!

Έτσι είναι σήμερα ο Γιαννάκης

Ευτυχισμένοι Μαζί Γιαννάκης