Η πρώτη συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι μετά την συνάντηση με την Ελισάβετ - Το παλάτι "τρέμει" για το τι θα αποκαλύψει

Θα εκτοξεύσει βόμβες;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η πρώτη συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι μετά την συνάντηση με την Ελισάβετ - Το παλάτι

Σούσουρο επικρατεί τις τελευταίες μέρες, αφότου έγινε γνωστή η επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι και τη Βασίλισσα Ελισάβετ, για πρώτη φορά μετά την επεισοδιακή αποχώρηση τους από αυτό τον Μάρτιο του 2020. Η δούκισσα του Σάσεξ και ο Πρίγκιπας Χάρι, επισκέφθηκαν την μεγαλειότατη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανά τον κόσμο πήραν φωτιά.

Ο Πρίγκιπας Χάρι μάλιστα έδωσε νέα συνέντευξη σε μεγάλο αμερικανικό δίκτυο, και ένα απόσπασμα ήδη μεταδόθηκε, και αναφέρεται σε αυτή την επίσκεψη ωστόσο απομένει ένα ακόμη και ήδη υπάρχουν φόβοι ότι θα εκτοξευτούν βόμβες.

Η αναφορά του Πρίγκιπα Χάρι για τη συνάντηση με τη Βασίλισσα

Στο πρώτο απόσπασμα της συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι στην παρουσίαστρια Hoda Kotb του NBC Today που ήδη μεταδόθηκε, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με την βασίλισσα Ελισάβετ, μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ, κατά τη σύντομη στάση που έκαναν στη Βρετανία πριν προσγειωθούν στην Ολλανδία για τα Invictus Games.

Μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι «διασφαλίζει ότι η βασίλισσα προστατεύεται και ότι έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της», ενώ εξήρε τη «μεγάλη αίσθηση του χιούμορ» της βασίλισσας και δήλωσε ότι ήταν «πολύ ωραίο που την συνάντησα».

«Ηταν υπέροχα που ήμουν μαζί της. Ήταν τόσο ωραίο να τη βλέπω, είναι σε εξαιρετική φόρμα», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι. «Έχει πάντα πολύ χιούμορ μαζί μου και απλά φροντίζω να είναι προστατευμένη και να έχει τους σωστούς ανθρώπους γύρω της. Τόσο η Μέγκαν όσο και εγώ ήπιαμε τσάι μαζί της, οπότε ήταν πολύ ωραίο να την συναντήσουμε».

Τα συμπτώματα που έχει η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά τον κορωνοϊό - Κουρασμένη και εξουθενωμένη

Με κορωνοϊό διαγνώσθηκε τον Φλεβάρη η Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία όπως αποκάλυψε νιώθει ακόμα πολύ κουρασμένη και εξουθενωμένη. Η μονάρχης συνέχισε τα καθήκοντά της παρά το γεγονός πως υπέφερε από αυτό που το παλάτι του Μπάκιγχαμ περιέγραψε ως «ήπια συμπτώματα που μοιάζουν με κρυολόγημα».

Κατά τη διάρκεια λοιπόν, μιας εικονικής επίσκεψης στο νοσοκομείο Royal London στο Γουαϊτσάπελ την περασμένη Τετάρτη για τα επίσημα εγκαίνια της μονάδας Queen Elizabeth, άκουσε τις ιστορίες του ιατρικού προσωπικού, ασθενών και εργαζομένων που βρέθηκαν εκεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μιλώντας στον Ασέφ Χουσεϊν, έναν πρώην ασθενή με κορωνοϊό και τη σύζυγό του Σαμίνα, η βασίλισσα Ελισάβετ είπε για τον ιό: «Σε αφήνει πολύ κουρασμένο και εξουθενωμένο, έτσι δεν είναι; Αυτή η φρικτή πανδημία. Δεν είναι ωραίο το αποτέλεσμα».

undefined

Ο Χουσεϊν ήταν το τρίτο μέλος της οικογένειάς του που εισήχθη στο νοσοκομείο με κορωνοϊό αφού μολύνθηκε τον Δεκέμβριο του 2020. Ο αδερφός του πέθανε πρώτος, ακολουθούμενος από τον πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε όταν ο Χουσεϊν ήταν σε αναπνευστήρα.

Αναπολώντας την εμπειρία του, ο Χουσεϊν είπε ότι η σύζυγός του κάλεσε ασθενοφόρο όταν ξύπνησε ένα πρωί με δυσκολία στην αναπνοή. «Θυμάμαι ότι ξύπνησα τη γυναίκα μου λέγοντας ότι νιώθω σαν να μην υπάρχει οξυγόνο στο δωμάτιο. Έβγαζα το κεφάλι μου έξω από το παράθυρο, προσπαθούσα απλώς να αναπνεύσω, προσπαθούσα να πάρω αυτό το επιπλέον οξυγόνο». Ο Χουσεϊν παρέμεινε σε αναπνευστήρα στο Royal London για 7 εβδομάδες και εξακολουθεί να αναρρώνει. Από τότε που πήρε εξιτήριο, χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι και φορητή μηχανή οξυγόνου.