9 μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο - Η τρυφερή ανάρτηση της 'Αντζελας Γκερέκου για τον σύζυγό της

Μητέρα και κόρη δεν ξεχνούν λεπτό τον τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
9 μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο - Η τρυφερή ανάρτηση της 'Αντζελας Γκερέκου για τον σύζυγό της

Η όμορφη και λαμπερή Άντζελα Γκερέκου, που φέτος απολαμβάνουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γη της Ελιάς, το 2021 βίωσε μια τεράστια απώλεια καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος Τόλης Βοσκόπουλος στις 19 Ιουλίου.

Τους εννιά μήνες που μεσολάβησαν από τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή, τόσο η σύζυγός του όπως και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, δεν τον ξεχνούν λεπτό, και κάθε μήνα στις 19 δημοσιεύουν κάτι για εκείνον θέλοντας να τον τιμήσουν.

Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε ένα σταθερό post στο Instagram δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Τόλη και γράφοντας το χαρακτηριστικό 9, όσοι δηλαδή και οι μήνες που πέρασαν από τον θάνατο του αξέχαστου τραγουδιστή θέλοντας έτσι να εκφράσει την λύπη της που δεν είναι πια κοντά της αλλά και να κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση του.

Κόντεψε να τους "εξαφανίσει" - Το άγνωστο σκάνδαλο Τόλη Βοσκόπουλου και Άντζελας Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου έχει ζήσει... παραπάνω από μία ζωές, με την ίδια σίγουρα να έχει πολλά να θυμάται ειδικά από το γάμο με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αλλά και την προσωπική της διαδρομή, που πέρασε από πολλά στάδια καθώς.

Τη δεκαετία του '90 η ηθοποιός ξεκίνησε κάνοντας διαφημιστικά σποτ ενώ αργότερα άρχισε να κάνει αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων, συμμετέχοντας παράλληλα και σε σειρές.

Τότε ήταν το ερωτικό σύμβολο που σαγήνευε όλους τους άντρες με το αισθησιακό της βλέμμα αλλά και με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο. Έπαιξε σε πολλές ταινίες και σειρές, στις οποίες αποτελούσε το μήλον της έριδος. Περνώντας τα χρόνια η Κερκυραία καλλονή γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο, το ταίρι της όπως τον αποκαλεί και αντικατέστησε τα καυτά σορτσάκια με ταγιέρ και σακάκια. Η Αντζελα Γκερέκου σταμάτησε να φωτογραφίζεται για γνωστά περιοδικά και να μιλάει στους δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός.... διαβάστε εδώ την συνέχεια.