Μπαμπάς και γιος ''γκρέμισαν'' την κουζίνα - Ο Παπαγιάννης φτιάχνει πασχαλινό τσουρέκι

Ο γιος του είναι ένας γλύκας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μπαμπάς και γιος ''γκρέμισαν'' την κουζίνα - Ο Παπαγιάννης φτιάχνει πασχαλινό τσουρέκι

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια, των οποίων στιγμές συχνά απολαμβάνουμε από όσα κοινοποιούν και οι δύο στα social media (Δείτε το συγκινητικό Post με τα τρία μέλη της οικογένειας). Μιας και έρχεται το Πάσχα όμως, ο ηθοποιός έκανε το πιο γλυκό post με τον γιο του Νικήτα.

Οι δύο άντρες έμειναν μόνοι τους στο σπίτι και αποφάσισαν να βάλουν μπρος για μια άκρως πασχαλιάτικη συνταγή και αυτή δεν είναι άλλη από το τσουρέκι. Έτσι λοιπόν ο μικρός άρχισε να πλάθει τη ζύμη και παράλληλα να εύχεται Καλό Πάσχα, σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους του μπαμπά του, που θα έβλεπαν το βίντεο.

Ο γιος του Μάνου Παπαγιάννη φτιάχνει πασχαλινό τσουρέκι

Ο γιος του Παπαγιάννη φτιάχνει τσουρέκι

Το βίντεο που ο Παπαγιάννης τρολάρει την Αγγελική Δαλιάνη

Ένα μοναδικό στιγμιότυπο μας έρχεται από το σπίτι του Μάνου Παπαγιάννη και της Αγγελικής Δαλιάνη, με τον ηθοποιό να τρομάζει την γυναίκα του οποία εκείνη την ώρα καθάριζε! Δείτε την στιγμή που πετάγεται από τον φόβο, ο Παπαγιάννης παραλίγο αν τις "φάει" με την σκούπα.

Ο Μάνος Παπαγιάννης συνηθίζει τις φάρσες και συνήθως η οικογένειά του είναι τα "θύματά" του! Έτσι και αυτή τη φορά ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στην όμορφη σύζυγό του, που εκείνη την ώρα ήταν με ηλεκτρική σκούπα και καθάριζε στην κουζίνα!

Τότε ο Παπαγιάννης πάει σιγά, σιγά από πίσω της! Εκείνη λόγω του θορύβου δεν αντιλήφθηκε κάτι, μέχρι που αυτός την τρόμαξε, με την Δαλιάνη να πετάγεται ξαφνικά! Μάλιστα παραλίγο να του φέρει την σκούπα στο κεφάλι από την τρομάρα! Η αντίδρασή της επική. Μάλιστα συνεργός ήταν και η κορούλα του ζευγαριού, που βγήκε γελώντας από το δωμάτιο. Δείτε και την φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει ο ηθοποιός με τον μικρό γιο της οικογένειας! Τόσο τρυφερή.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram