Χαρές στην οικογένεια του Παπαγιάννη και της Δαλιάνη! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους

Στιγμές ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στην οικογένεια του Παπαγιάννη και της Δαλιάνη! Φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ και έχουν χτίσει μια πανέμορφη οικογένεια έχοντας στο πλευρό τους δυο παιδάκια. Μάλιστα, με την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μάνος Παπαγιάννης, φαίνεται ότι έχουν χαρές στο σπίτι τους.

Ο γνωστός ηθοποιός γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του, ενώ πριν λίγο καιρό γιόρταζαν και την επέτειο γάμου τους, και μας αποκαλύπτει μάλιστα ότι.. πάτησε τα 43.

Όπως ήταν αναμενόμενο λόγω lockdown και κορωνοϊού, αναγκάστηκε να τα περάσει σπίτι του, πάντα φυσικά με την οικογένεια του.

Έτσι, η αγαπημένη του Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο απεικονίζεται ο Μάνος και τα δυο τους παιδιά, σβήνοντας μια τούρτα.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία από τα γενέθλια του Μάνου Παπαγιάννη:

Χαρές στην οικογένεια του Παπαγιάννη και της Δαλιάνη

Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Η κόρη τους είχε γενέθλια! Τα πόσα έκλεισε;

Η κόρη της Αγγελική Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη είχε γενέθλια. Τα πόσα έκλεισε; Οι δυο τους γιόρτασαν μέσα στο σπίτι μιας και χθες ήταν η τελευταία μέρα της καραντίνας, με μια εντυπωσιακή τούρτα για την μικρή.

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, ενώ έχουν μαζί και δυο παιδιά.

Χθες, η κόρη τους Λυδία, είχε τα γενέθλιά της και έτσι οι γονείς της και ο μικρότερος αδερφός τής ετοίμασαν μια έκπληξη, προκειμένου τα γενέθλια εν μέσω καραντίνας να της μείνουν αξέχαστα, αφού τα γιόρτασε μακριά από συγγενείς και φίλους.

Συγκεκριμένα της έφτιαξαν μια εντυπωσιακή τούρτα στην κόρη τους για τα ενδέκατα γενέθλια της, η οποία ήταν διακοσμημένη με μαργαρίτες.

“Το κορίτσι του ΜΑΗ (3-5-2009) 11 χρόνων πια ολόκληρη κοπέλα!!! Τα καλύτερα Καραντινάτα γενέθλια! Βασίλισσα μου όλες σου ευχές να γίνουν πραγματικότητα!!!”, ήταν η λεζάντα στη φωτογραφί Δείτε ωστόσο και ποια φωτογραφία που ανέβασε ενόχλησε. Τι έγινε;

Δείτε την ανάρτηση της: