GNTM: Ξεκίνησαν τα pre-casting - Τι συμβαίνει με τις ηλικίες των συμμετεχόντων;

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM: Ξεκίνησαν τα pre-casting - Τι συμβαίνει με τις ηλικίες των συμμετεχόντων;

Μπορεί το GNTM 5 να επιστρέφει στις οθόνες μας, πιο ανανεωμένο από ποτέ ή μπορεί και να υπάρχει μια υπερβολή σε αυτή την έκφραση. Η Βίκυ Καγιά έχει «επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος» και το pre-casting έχει ξεκινήσει. Όμως παρότι το ριάλιτι δέχεται μοντέλα από 18-88 ετών, τα κορίτσια που έχουν δηλώσει συμμετοχή, δεν ξεπερνούν τα 30 έτη.

Τι συμβαίνει στα pre-casting του GNTM

Το reality μοντέλων επιστρέφει στη συχνότητα του STAR, αλλά μετρά πολλές απώλειες. Είναι πλέον επίσημο πως από τα γνωστά μας πρόσωπα, στο νέο κύκλο θα βρίσκονται η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας, ενώ το ποιος θα γεμίσει τις θέσεις των κριτών παραμένει ακόμα ασαφές. (Δείτε εδώ τους επικρατέστερους)

Ωστόσο μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν πάνε όπως αναμενόταν. Μπορεί το εύρος ηλικίας των συμμετεχόντων να έχει αυξηθεί στα 88 έτη αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στα pre-casting πήγαν κοπέλες μέχρι 30 ετών το ανώτερο, ενώ κάποιες πήγαν απλά τη selfie μη έχοντας σκοπό να προχωρήσουν.

Ενθουσιασμένη με την επιστροφή της - Η πρώτη ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για το GNTM 5

Στον πέμπτο κύκλο του GNTM επιστρέφει η Βίκυ Καγιά, μια επιστροφή που περιμένει πως και πως το τηλεοπτικό κοινό, ενώ φαίνεται και η ίδια να είναι αρκετά ενθουσιασμένη. Μάλιστα, η επιστροφή της παρουσιάστριας δεν είναι η μόνη μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι, καθώς πρόκειται να δούμε νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή.

Η Βίκυ Καγιά δεν είχε αποκαλύψει ευθέως ότι επιστρέφει στο ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο έγινε γνωστό μέσα από τις φήμες αρχικά αλλά έπειτα και την επίσημη ανακοίνωση του STAR.

Μάλιστα, για πρώτη φορά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story, το οποίο είναι απόσπασμα από το τρέιλερ και προτρέπει τα ανερχόμενα μοντέλα να δηλώσουν συμμετοχή, ωστόσο την ευκαιρία φέτος την έχουν μόνο οι γυναίκες κι όχι οι άντρες.

undefined