«Την έβλεπα τεμαχισμένη στο νεκροτομείο και...» - Ανατριχίλα με τις δηλώσεις του Πάνου Σόμπολου για υπόθεση του

Η υπόθεση που τον συγκλόνισε περισσότερο στην καριέρα του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Την έβλεπα τεμαχισμένη στο νεκροτομείο και...» - Ανατριχίλα με τις δηλώσεις του Πάνου Σόμπολου για υπόθεση του

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 ο Πάνος Σόμπολος, ένας εκ των πιο έμπειρων αστυνομικών ρεπόρτερ στην χώρα και μίλησαν για διάφορα αλλά όπως ήταν φυσικό, πρώτο και βασικό θέμα της συζήτησης τους ήταν η υπόθεση της Πάτρας για την οποία έχει ξαναμιλήσει.

Ο Πάνος Σόμπολος ωστόσο ρωτήθηκε ποια ήταν η υπόθεση που τον είχε συγκλονίσει περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του και εκείνος δεν δίστασε να απαντήσει.

Συγκλονίζει ο Πάνος Σόμπολος για υπόθεση του

«Πολλά είναι τα εγκλήματα, πάρα πολλά. Από τα χιλιάδες ξεχωρίζω το έγκλημα του τότε 27χρονου που σκότωσε τη σύζυγο, την πανέμορφη Ζωή. Στο σαλόνι έγινε το έγκλημα και την έσυρε στο μπάνιο και την τεμάχισε. Αυτός ο άνθρωπος έχει ξαναπαντρευτεί, έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του, ζει στην επαρχία, δεν χρειάζεται να πούμε το όνομα. Έρχεται όμως πίσω η πανέμορφη αυτή Ζωή που την έβλεπα τεμαχισμένη στο νεκροτομείο;», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σόμπολος.

«Είναι το πιο συγκλονιστικό έγκλημα, η Ρούλα...»

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, καλημέρισε τους τηλεθεατές με ένα πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ, τον Πάνο Σόμπολο, ο οποίος μίλησε για όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

«Δεν θα έβαζα την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε κάποιο βιβλίο. Είναι βιβλίο από μόνη της, αν είναι αυτή η δράστιδα του εγκλήματος. Από τα εγκλήματα που έχω καλύψει είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχουμε δει εδώ στην Ελλάδα». (Δείτε εδώ το λάθος που καίει την Ρούλα)

Ωστόσο, σεβόμενος το τεκμήριο της αθωότητας, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Αυτό δεν μπορεί να το πει κανένας, γιατί τα έχω δει όλα στη ζωή μου».

«Το θέμα είναι γενικό, όλοι όσοι εμπλέκονται, γιατροί, ιατροδικαστές, νοσοκομεία», δήλωσε, αποδίδοντας ευθύνες σε όλο το σύστημα.

Σχολιάζοντας τις σχέσεις του ζευγαριού εκτίμησε ότι μπορεί να είχαν αρχικά κοινή γραμμή αλλά στην πορεία αυτό θα αλλάξει δραματικά. Ο Πάνος Σόμπολος σημείωσε ακόμη πως δεν υπάρχει το «τέλειο έγκλημα». «Αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί πλήρως. Δεν θα μείνει κανένα σκοτεινό σημείο» υπογράμμισε.