«Είναι καλό να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή» - "Κόλαφος" ο Λαζόπουλος για Ρουβά και Λιγνάδη

«Υπάρχουν καλλιτέχνες που συναλλάσσονται με το κράτος, γλείφουν την εξουσία...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είναι καλό να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή» -

Ο Λάκης Λαζόπουλος, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Κατερίνα, στην οποία μίλησε για όλους και για όλα και οι δηλώσεις του έχουν πολύ ενδιαφέρον. Ο αγαπημένος ηθοποιός έθεσε στο «μικροσκόπιό» του πολλά θέματα, όπως την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη, τον σάλο με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά αλλά και το #MeToo στο σύνολό του.

Οι δηλώσεις του Λαζόπουλου για τον Λιγνάδη και το Ρουβά

«Τον εκτιμώ τον Σάκη Ρουβά. Θα του έλεγα φιλικά ότι “είναι καλό να μάθεις τη διαφορά ενός τοξικομανούς με έναν παιδεραστή”. Το να προσπαθείς να κάνεις πάθηση την παιδεραστία δεν είναι σωστά ούτε ηθικά ούτε νομικά σωστό.» σημείωσε για τα όσα είχε πει στον καναπέ της Σίσσυς Χρηστίδου ο γνωστός τραγουδιστής.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν έχει κοινό δικό του, όλο το κοινό το έχει μέσα από τις δημόσιες θέσεις. Υπάρχουν καλλιτέχνες που συναλλάσσονται με το κράτος, γλείφουν την εξουσία, βγάζουν φωτογραφίες και τις χρησιμοποιούν στα θύματα.

Γίνεται κάποιος ξαφνικά ένας διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου διαχειρίζεται λεφτά από το κράτος και κάνει το κέφι του. Έχω μία έμφυτη αντίθεση απέναντι σε ανθρώπους που δουλεύουν με λεφτά του δημοσίου. Είναι ένα παιδί διορισμένο».

«Έκανε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα το #MeToo. Όλο το ΣΕΗ δεν μπορεί να ψεύδεται. Είναι ένας τρόπος να επηρεαστεί και η δικαιοσύνη. Εδώ δεν υπάρχει δεύτερος δρόμος παρά να ακούσεις τα θύματα γιατί η κατάσταση που δεν αφήνεις με μηνύσεις να μιλήσει ο κόσμος ανοιχτά τρομάζει τους ανθρώπους που δεν έχουν συνηθίσει τους “νεκροθάφτες” της υγιούς σκέψης. Κάποιοι είναι άρρωστοι και θέλουν να αρρωστήσουν όλη την κοινωνία» σχολίασε.

Συνεχίζεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη - Βγήκαν στην επιφάνεια οι νέες αποκαλύψεις που τον "καίνε"

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς όπως έγινε γνωστό διεκόπη την προηγούμενη Παρασκευή 15/4 για να συνεχιστεί στις 18/4 και να καταθέσει ο φίλος του δεύτερου θύματος.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι αποδεικνύουν τα όσα έλεγε ο δεύτερος μάρτυρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Το αποδεικτικό στοιχείο που "έκαψε" τον φερόμενο δράστη είναι η αποκάλυψη φωτογραφιών όπου δεν είχαν έρθει στην επιφάνεια κάτι που τάραξε τους πάντες.