«Ήμουν κι εγώ στην Επίδαυρο» - Η νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Ραγδαίες εξελίξεις με τη δίκη του σκηνοθέτη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήμουν κι εγώ στην Επίδαυρο» - Η νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη διεκόπη και θα συνεχιστεί τη Μ. Δευτέρα (18/4) με την υποβολή ερωτήσεων των δικηγόρων υποστήριξης της κατηγορίας και υπεράσπισης, στον νέο μάρτυρα που κατέθεσε στο διαστήριο.

Ο μάρτυρας αυτός είναι φίλος και συμμαθητής του δεύτερου φερόμενου ως θύματος, ο οποίος αποκάλυψε πως βρισκόταν επίσης στην Επίδαυρο το 2015, ενώ ο σκηνοθέτης έχει αποφασίσει να μηνύσει τον Αιγύπτιο μάρτυρα.

Η νέα μαρτυρία για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

  • Πρόεδρος: Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι είχε ξεχάσει κάποια πράγματα και εσείς τον βοηθήσατε να θυμηθεί.
  • Μάρτυρας: Ναι με πήρε μου είπε τι έγινε και ζήτησε βοήθεια να θυμηθεί. Σοκαρίστηκα και ήθελα να τον βοηθήσω να βρει ημερομηνίες.
  • Πρόεδρος: Γιατί τον πιστέψατε;
  • Μάρτυρας: Το είδα στα μάτια του. Όταν μιλούσε ήταν σαν να ζούσε πάλι το γεγονός.

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης με γοήτευε»

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Λυσσέας και η κάμερα της εκπομπής «Love it» συνάντησε τον Νίκο Αποστολόπουλο, ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε και για την συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, που κατηγορείται για απόπειρες βιασμού ανηλίκων.

Ο σχεδιαστής μόδας, μίλησε μεταξύ άλλων, για την φιλία του με τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχαμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Δήμητρη Λιγνάδη. Ποτέ δεν τον θεώρησα τεράστιο ηθοποιό ή τεράστιο σκηνοθέτη. Με γοήτευε ο Δημήτρης. Τώρα η γοητεία, από κει και πέρα, δεν είναι μέσο που να σου επιτρέπει να φέρεσαι στους άλλους όπως σου έρχεται», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Είχαν ακουστεί από πολύ πριν όλα αυτά οπότε δεν με ξάφνιασαν. Για να είμαι ειλικρινής ούτε για τον Πέτρο Φιλιππίδη με ξάφνιασαν. Δηλαδή οι άνθρωποι του χώρου πιστεύω πως θα ήξεραν» συμπλήρωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος στο Love it.