Μάριος Καπότσης: «Στην αρχή δε μου έκανε καλή εντύπωση, ήταν λίγο...» - Η αποκάλυψη για την Κόνι Μεταξά

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μάριος Καπότσης: «Στην αρχή δε μου έκανε καλή εντύπωση, ήταν λίγο...» - Η αποκάλυψη για την Κόνι Μεταξά

Ο Μάριος Καπότσης το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 20/4 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο ίδιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή, για τον έρωτά του με την αγαπημένη του Κόνι Μεταξά αλλά και για το γεγονός πως ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους.

Οι δηλώσεις του Μάριου Καπότση

Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Η Κόνι είναι πιο… χαρούμενη, πιο ενεργητική. Εγώ είμαι πιο πράος. Νομίζω πως ναι, τα ετερώνυμα έλκονται αλλά εντάξει, δεν είναι και έτσι ακριβώς στην προσωπική της ζωή.

Είναι πάρα πολύ όμορφη. Στη συνέχεια με εντυπωσίασε ο χαρακτήρας της, είναι πολύ εργατική, δουλεύει όλη τη μέρα. Κάνει πρωταθλητισμό σε αυτό που κάνει, λίγους ανθρώπους ξέρω που να κάνουν τόσα πολλά. Εγώ είχα ένα social dating app που το είχα βάλει στα Mad Awards για διαφήμιση και είχα πάει στα acts και εκεί την είδα. Είχαμε μια κοινή φίλη και έτσι έγινε η γνωριμία.

Στην αρχή δε μου έκανε καλή εντύπωση. Ήταν λίγο ξινούλα. Είχα κάποιες δουλειές, ήταν πιεσμένη και το μόνο που δεν την ένοιαζε ήταν να γνωριστούμε. Τον αγαπάω πολύ τον Λευτέρη. Με βοηθάει και τον βοηθάω όσο μπορώ. Είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο μπορείς να πάρεις πολλά.

Είναι μια ιστορία ολόκληρη. Απολαμβάνω τον χρόνο που περνάω μαζί του… Δεν το διαλέξαμε μαζί το δαχτυλίδι για την Κόνι. Αυτό το δαχτυλίδι που έβγαλαν τότε ήταν για τον γιατρό του Λευτέρη και αυτό το κοσμηματοπωλείο είναι του φίλου μου».

«Θα είναι πολλά, θα αλλάζω συνέχεια νυφικά» - Η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε για το γάμο της

Η Κόνι Μεταξά έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες μιας και ο γάμος της πλησιάζει, σύμφωνα με την ημερομηνία που έχει βγει στο φως της δημοσιότητας! Η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Μάριο Καπότση αυτό το καλοκαίρι στα Χανιά, και η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» την συνάντησε προκειμένου να μάθει περεταίρω λεπτομέρειες!

«Έχω βρει το ένα νυφικό. Θα είναι πολλά. Θα αλλάζω συνέχεια. Ο Μάριος δεν θα δει το νυφικό, πιστεύουμε στο μάτι και βρίσκω συνέχεια μια βίδα στο λάστιχο του αυτοκινήτου μου», αποκάλυψε η Κόνι Μεταξά.