«Του έστελνα κατεβατά, τον παρακαλούσα...» - Η Καινούργιου ''άδειασε'' τον Θέμη Μάλλη

Το παρασκήνιο πριν συναντηθούν επαγγελματικά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Του έστελνα κατεβατά, τον παρακαλούσα...» - Η Καινούργιου ''άδειασε'' τον Θέμη Μάλλη

Η Κατερίνα Καινούργιου στην ανάγκη της να έχει μια πολύ ειλικρινή σχέση με το κοινό της έκανε μια αποκάλυψη την Τετάρτη 20/4 στο Super Κατερίνα . Η παρουσιάστρια έχει περάσει από διάφορα κανάλια και έχει κάνει αρκετές συνεργασίες στη μέχρι τώρα πορεία της, συνεπώς είναι σε θέση να ξεχωρίζει ανθρώπους και καταστάσεις.

Ένας συνεργάτης της που εκτιμάει πολύ και όπως έκανε γνωστό επεδίωκε από παλιά να συνεργαστεί είναι ο Θέμης Μάλλης. Σήμερα είναι αρχισυντάκτης στην εκπομπή της, ενώ παράλληλα αποτελεί μέλος πολύ ισχυρού δυναμικού και το γεγονός αυτό δημιουργεί μεγάλη ασφάλεια στην ίδια.

Το παρασκήνιο της συνεργασίας της Κατερίνας Καινούργιου με τον Θέμη Μάλλη

«Εγώ πάντα επεδίωκα να συνεργαστώ με τον Θέμη Μάλλη. Θα σας πω πώς έγινε! Όταν ήμουν στον Alpha τότε που είχα φύγει με πολύ κακές σχέσεις. Μου είχαν κάνει πρόταση για το Έψιλον και δεν ήθελα καθόλου να πάω. Ο λόγος που είχα πει το ναι ήταν επειδή θα ήταν ο Θέμης Μάλλης.

Kαινούργιου - Μάλλης

Δεν ήταν πολύ σίγουρη η παρουσία του Θέμη, δεν σήκωνε και το τηλέφωνο και τον παρακαλούσα. Του έστελνα κατεβατά μηνύματα για να μου πει αν θα πει το ναι για να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω. Σε καλό μου βγήκε για τη δουλειά μου. Εγώ τον θαύμαζα», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής.

Η Καινούργιου αποκάλυψε την απουσία του Θέμη Μάλλη - Ο τσακωμός που δε μάθαμε ποτέ

Η Κατερίνα Καινούργιου στην τελευταία για την εβδομάδα εκπομπή 15/4 έκανε αποκαλύψεις και σχόλια για γεγονότα, που συμβαίνουν συχνά πίσω από τις κάμερες και δεν γνωρίζουμε. Από τη μια έδωσε σήμα στους συνεργάτες της με την έναρξη της εκπομπής να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους και από την άλλη έκανε γνωστό, πως δεν μιλάει με τον Θέμη Μάλλη.

Ο αρχισυντάκτης του Super Κατερίνα αποτελεί πολύτιμο μέλος της ομάδας και αυτές τις μέρες λόγω ασθένειας απουσιάζει. Η Καινούργιου αφού του ευχήθηκε on air περαστικά αποκάλυψε πως αυτό συνέβη μετά από έναν μεταξύ τους διαπληκτισμό.

«Τσακωθήκαμε προχτές και την άλλη μέρα αρρώστησε. Περαστικά Θεμούλη μου» είπε με αφορμή και το βίντεο του Ηλία Ψινάκη.