Ο Θέμης Μάλλης στην BarkingWell Media

Φέτος ήταν αρχισυντάκτης της Κατερίνας Καινούργιου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Θέμης Μάλλης στην BarkingWell Media

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από το Open, ήρθε και η ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας του Θέμη Μάλλη, με την εταιρεία παραγωγής, BarkingWell Media, στη θέση του Υπεύθυνου Ψυχαγωγίας.

Η ανακοίνωση της BarkingWell Media για τον Θέμη Μάλλη

Σε περίοδο ανάπτυξης και διαρκούς διεύρυνσης στελεχιακού δυναμικού και δραστηριοτήτων βρίσκεται η εταιρεία Barking Well Media, με σκοπό τη δημιουργία και παρουσίαση πρωτοποριακών, υψηλών προδιαγραφών παραγωγών και περιεχομένου στο ελληνικό κοινό.

Στο πλαίσιο αυτό, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία και καλωσορίζει τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της στη θέση του Υπεύθυνου Ψυχαγωγίας με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω τις παραγωγές της.

O Θέμης Μάλλης είναι ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας, έχοντας από το 1991, χτίσει, σχεδιάσει και κατευθύνει, από επιτελικές θέσεις στα περισσότερα μεγάλα ελληνικά κανάλια, τις πλέον πολυσυζητημένες, και πρωτότυπες εκπομπές, δημιουργώντας νέα δεδομένα περιεχομένου.

Η έλευση του Θέμη θα συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα και επιτυχία των μελλοντικών στόχων της εταιρίας.

Θέμης Μάλλης BarkingWell Media

Τι θα γίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου που είχε αρχισυντάκτη τον Θέμη Μάλλη

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της τελευταίας εκπομπής της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, που στέφθηκε -και δίκαια- η απόλυτη πρωταθλήτρια της πρωινής ζώνης, η Κατερίνα Καινούργιου δεν σάλπαρε απλώς για το νησί του Αργοσαρωνικού, όπου ήδη κάνει τις διακοπές της, αλλά και για νέα τηλεοπτικά λιμάνια. Με την εξώδικη διαμαρτυρία που επιδόθηκε από τη δικηγόρο της στη διοίκηση του Open, η παρουσιάστρια έβαλε τέλος στη συνεργασία της με το κανάλι στο οποίο έκανε τις μεγάλες της επιτυχίες τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς οι σχέσεις τους, όπως υποστηρίζει, είχαν πλέον αλλάξει ριζικά.

Από την Κατερίνα Μπούσιου

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε εξώδικα με open

Το κανάλι φαίνεται πως θα περάσει πια σε νομική αντεπίθεση, καθώς το συμβόλαιο έσπασε μονομερώς και το θέμα φαίνεται ότι θα μας απασχολήσει πολύ τις επόμενες μέρες. “Ξαλάφρωσα και τώρα θα ξεκουραστώ”, είπε εκείνη λίγο πριν επιβιβαστεί στο σκάφος του συντρόφου της για μια μίνι απόδραση μακριά από όλους και όλα.

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα, και μετά τη σύντομη περιπέτεια με την υγεία της, λόγω της κρίσης πανικού που την έστειλε στο νοσοκομείο, δεν είναι διατεθειμένη ούτε να αγχωθεί περισσότερο για το επαγγελματικό της μέλλον ούτε να χάσει την ηρεμία που επιδιώκει να έχει για το φετινό καλοκαίρι. “Τα κρατούσα όλα μέσα μου και έκανα κακό στον εαυτό μου. Έπρεπε να νοσηλευτώ για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Είναι αρκετά τα πράγματα που με είχαν αγχώσει πάρα πολύ και προσωπικά και επαγγελματικά”, δήλωσε η Κατερίνα για την εβδομάδα εκείνη που ήταν πραγματικά μία από τις δυσκολότερες της ζωής της.

Η δύσπνοια που αισθάνθηκε το βράδυ αλλά και η ανησυχία μέχρι να σιγουρευτεί από τον γιατρό της ότι όλα είναι καλά την κλόνισαν αρκετά. Ίσως, όμως, και να της έκαναν καλό, γιατί πλέον αναθεώρησε πλήρως τις προτεραιότητές της. Και αυτές αυτό το καλοκαίρι είναι η οικογένειά της, ο σύντροφός της και λιγότερο το νέο της συμβόλαιο. Η φημολογούμενη, άλλωστε, μεταγραφή... μεγατόνων στον Alpha έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να γίνει πράξη.

“Έχω ανασφάλειες και κόμπλεξ αλλά προσπαθώ να μην τα δείχνω”...

Αυτό εξομολογήθηκε η Κατερίνα λίγο πριν φύγει για τις διακοπές της, δείχνοντας πως έχει δουλέψει αρκετά με τον εαυτό της τα τελευταία χρόνια, αναγνωρίζοντας τα τρωτά της σημεία και τις αδυναμίες της. Στην αλλαγή της σίγουρα έχει βοηθήσει και η σχέση της με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη. Είναι εκείνος που την ηρεμεί και την κάνει να αντιμετωπίζει διαφορετικά πια τις δυσκολίες της. Το ζευγάρι αυτό το καλοκαίρι σκοπεύει να κάνει μια μικρή βόλτα στα νησιά των Κυκλάδων, ενώ επιδίωξη και των δύο είναι να περάσουν ένα ανέμελο και ήρεμο καλοκαίρι, χωρίς άγχος και επαγγελματικές σκοτούρες.

Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του Youweekly που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1.50€