Master Chef 6: O Βασίλης Μπόλλος αποκαλύπτει ποιος θεωρεί ότι θα κερδίσει το παιχνίδι

Δείτε τις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Master Chef 6: O Βασίλης Μπόλλος αποκαλύπτει ποιος θεωρεί ότι θα κερδίσει το παιχνίδι

Ο Βασίλης, ο παίκτης του Mastechef που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης 19/4, βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast at Star το πρωί της Τετάρτης 20/4 και μίλησε για την συμμετοχή του και την εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε και ποιον παίκτη θεωρεί αρκετά δυνατό, ώστε να φτάσει στον τελικό και να κατακτήσει τη νίκη. (εδώ μπορείτε να δείτε όλα όσα συνέβησαν αναλυτικά στο χθεσινό επεισόδιο)

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπόλλου για το MasterChef

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με τον Πάνο, όπου του είχε ζητήσει να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ θεωρεί ότι ο Νικήτας είναι πιθανός νικητής.

Τρελό γέλιο στην γευσιγνωσία - Ο παίκτης που κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Το τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 6 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/4) με τον σοβαρό τραυματισμό της Καλλιόπης και νικητές τον Γιάννο και την Ελισάβετ. Οι δυο τους κατάφεραν να νικήσουν στη δοκιμασία, ενώ τα ζευγάρια είχε σχηματίσει ο Παναγιώτης που κέρδισε το Mystery Box.

H Ελισάβετ και ο Γιάννος αγωνίστηκαν λοιπόν μεταξύ τους προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος θα είναι αυτός που θα κερδίσει την κάρτα ασυλίας.

Έπαιξαν λοιπόν σε μία διαφορετική δοκιμασία τυφλής γευσιγνωσίας. Ο Γιάννος μάλιστα δε δίστασε να βάλει μέχρι και τα χέρια του μέσα στη σούπα προκειμένου να καταλάβει ποια είναι τα υλικά που έχει μέσα η σούπα που τους έφεραν οι κριτές.

Τελικά νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Γιάννος, ο οποίος βέβαια, όπως λέγεται στο Twitter, έχει έρθει πολύ κοντά με την Ελισάβετ.