H Zόζεφιν κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο ''Τηλέφωνο'' - Το εντυπωσιακό video clip

Θα γίνει hit όπως ό,τι κυκλοφορει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
H Zόζεφιν κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο ''Τηλέφωνο'' - Το εντυπωσιακό video clip

Η Ζόζεφιν είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού μιας και κάθε single, που κυκλοφορεί γίνεται hit και ακούγεται σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά. Η επιτυχία που σημειώνει διαφαίνεται όχι μόνο από το ρεκόρ ψηφιακών και φυσικών πωλήσεων αλλά και από το πολύ δυνατό σχήμα, που συμμετείχε μετά το άνοιγμα των μαγαζιών.

Μετά το event για το άλμπουμ της, που έγινε πλατινένιο έπεσε στη όμορφη συγκυρία να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι με τίτλο ''Τηλέφωνο'' και ήδη οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Σε συνεργασία με την εταιρεία της, την Panik records κυκλοφόρησε και το official video clip με φανταστικά πλάνα.

Το νέο τραγούδι της Ζόζεφιν - ''Τηλέφωνο''

Λίγα λόγια για τη ζωή της τραγουδίστριας

Γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1990 στην Αθήνα από Λιβανέζα μητέρα ελληνικής καταγωγής και Γερμανό πατέρα. Φοίτησε σε ελληνοαμερικανικό σχολείο και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το πιάνο. Έχει δύο μικρότερα ετεροθαλή αδέλφια από τους επόμενους γάμους των γονιών της. Μετά το σχολείο, σπούδασε μάρκετινγκ και διοίκηση στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας (Deree College) και παράλληλα ανέβαζε ερασιτεχνικά βίντεο στο Youtube όπου τραγουδούσε κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών

Ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια, γνώρισε σε μια εκδήλωση τον μάνατζερ και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο και μετά από λίγο διάστημα ξεκίνησαν τη συνεργασία τους. Το Μάρτιο του 2013, κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι, με τίτλο "Για Μια Ακόμα Φορά" σε στίχους και μουσική του ράπερ OGE, σε συνεργασία με τον ίδιο.

Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μέσα στην ίδια χρονιά, κυκλοφορεί άλλα τρία τραγούδια, το "Πίσω Αν Γύριζα Το Χρόνο" με τους Unique, το "Radio" με τους Lunatic & RiskyKidd και το "Όλα Αλλάζουν" με τον Snik. Τη χειμερινή σεζόν 2013-14, συνεργάστηκε με τον Νίκο Βέρτη και την Αποστολία Ζώη στο Fantasia Live.

Το 2016 συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στη ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar ενώ παράλληλα εμφανίζεται για πρώτη φορά στο MadWalk - The Fashion Music Project με τους OtherView και την Μαρία Κορινθίου, ερμηνεύοντας το τραγούδι "All About The Bass".

Το 2017 ξεκινάει ζωντανές εμφανίσεις στο νυχτερινό μαγαζί BOX Athens με τα συγκροτήματα OtherView και Melisses ενώ μέσα στο Μάρτιο, κυκλοφορεί ένα τραγούδι, με τίτλο "Cocktail". Λίγο αργότερα, εμφανίζεται ξανά στο MadWalk - The Fashion Music Project, αυτή τη φορά με την Κόνι Μεταξά.

Το Φεβρουάριο του 2018, ξεκίνησε τη δική της κολεξιόν αθλητικών κολάν σε συνεργασία με την εταιρία ρουχισμού Type Of Love, η οποία ολοκληρώθηκε σύντομα. Το ίδιο καλοκαίρι, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, "Μάγια" σε στίχους/μουσική Λεωνίδα Σώζου, ενώ έκανε και κάποιες ζωντανή εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τους Κόνι Μεταξά και Λευτέρη Πανταζή. Τον Οκτώβριο, έκανε και μια έκτακτη εμφάνιση στην ελληνική εκδοχή της εκπομπής μόδας, "My Style Rocks".

Ζόζεφιν

Τη χειμερινή σεζόν 2018-2019 εμφανίζεται στα νυχτερινό κέντρο "Αθηνών Αρένα" με τους Νίκο Οικονομόπουλο, Άννα Καμαρινού, Αναστάσιο Ράμμο και Στέλιο Λεγάκη, ενώ πρωταγωνιστεί και στη μουσική επιθεώρηση "Κάνω Καμπάκ" των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, μαζί με τους Φώτη Σεργουλόπουλο, Τζένη Διαγούπη και Κωνσταντίνο Φραντζή, στο Shamone Club.

Στις 17 Ιανουαρίου 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι "Πες Μου Πως" σε συνεργασία με τον ράπερ Bo και στις 9 Μαρτίου, κυκλοφόρησε το τραγούδι "Τι". Τον Ιούνιο του 2019, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards με τους Goin' Through και τον Mike, όπου τραγούδησαν μαζί. Τον ίδιο μήνα συμμετείχε στο Color Day Festival και ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επίσης, την ίδια χρονιά, εμφανίστηκε στα Κυπριακά μουσικά βραβεία Super Music Awards, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες της "Μάγια" & "Τι". Το Σεπτέμβριο του 2019, ξεκίνησε την αμερικανική της περιοδεία "JSPN Tour" σε Φλόριντα, Μαϊάμι, Φιλαδέλφεια & Νέα Υόρκη.

Στις 19 Απριλίου 2021, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο "100%". Τον Ιούνιο του 2021, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards όπου ερμήνευσε το "Mata Hari" με την Efendi και το "Τίποτα" με τον Γιώργο Σαμπάνη. Στις 5 Νοεμβρίου 2021, κυκλοφορεί το κομμάτι "Τα Καλύτερα Παιδιά" και στις 30 Δεκεμβρίου, το "Βλέπω Το Θάνατο Σου" (The Black Batchelor OST) μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο.

Τη χειμερινή σεζόν 2021-22 εμφανίζεται live στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον μαζί με τους Γιώργο Σαμπάνη και Snik. Τον Απρίλιο του 2022, κυκλοφόρησε το τραγούδι "Τηλέφωνο".