Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τον προορισμό για τις πρώτες πασχαλινές διακοπές με τις κόρες της

Οι τρυφερές αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε τον προορισμό για τις πρώτες πασχαλινές διακοπές με τις κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς δεν χάνει λεπτό από το να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή influencer αποκάλυψε εκ νέου πως ταξίδεψε μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια μετά από τη ρομαντική απόδρασή της στη Ρώμη μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της μεγάλης Τετάρτης 20/4 δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο φωτογραφίζει την κόρη της, Φιλίππα λίγο πριν αναχωρήσουν για τις πρώτες τους πασχαλινές διακοπές. Έτσι, λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε πως πήγαν μέχρι στην Θεσσαλονίκη όπου μένουν και οι γονείς του παρουσιαστή.

Οι τρυφερές αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα

Ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Οι πραγματικές σχέσεις της μητέρας της Μπόμπα με την μητέρα του Τανιμανίδη - Στο φως όλη η αλήθεια

Ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Ο παρουσιαστής και η καλλονή σύζυγός του διανύουν μια υπέροχη περίοδο, καθώς έχουν ολοκληρώσει την οικογένειά του, έχοντας στο πλευρό τους τις 2 κορούλες τους.

Και οι 2 ωστόσο έχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, για αυτό και όπως είναι φυσικό πάντα χρειάζονται μια έξτρα βοήθεια, όσον αφορά τα μωρά. Έτσι λοιπόν, τόσο η μητέρα της Χριστίνα όσο και η μητέρα του Σάκη, φροντίζουν να περνούν αρκετό χρόνο με τα εγγονάκια τους, για να ξεκουράζουν το ζευγάρι.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 7/4, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία βλέπουμε την ίδια να μιλά με κάμερες με την μητέρα και την πεθερά της, οι οποίες έχουν συναντηθεί στο σπίτι των παιδιών προκειμένου να φυλάνε τις δίδυμες, μιας και το ζευγάρι έχει πάει ένα ταξίδι και όπως φαίνεται οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από καλές!

Η φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα με την μητέρα της και την μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη

undefined