«Λέει ψέματα, δεν έχω χτυπήσει ποτέ...» - Η κατάθεση του Johnny Depp στη δίκη

Η δίκη για τη συκοφαντική δυσφήμηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Λέει ψέματα, δεν έχω χτυπήσει ποτέ...» - Η κατάθεση του Johnny Depp στη δίκη

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Johnny Depp και την σύζυγό του, Amber Heard, η οποία τον κατηγορεί, πως την κακοποίησε έχει ξεκινήσει και ο 58χρονος ηθοποιός συνεχίζει με την κατάθεση του. Ο Johnny Depp είπε ότι δεν χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του και αμφισβητεί τις κατηγορίες της, προκειμένου εν μέρει να προστατεύσει τα παιδιά του από τις ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά του.

Μιλώντας σε χαμηλό τόνο και ήρεμα, ο Johnny Depp είπε ενώπιον ενός δικαστηρίου της Βιρτζίνια ότι ένιωσε «απόλυτο σοκ» όταν η Amber Heard «διατύπωσε κάποιες αρκετά ειδεχθείς και δυσάρεστες» κατηγορίες πως εκείνος εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Όσα υποστήριξε στην κατάθεση του ο Τζόνι Ντεπ

«Πριν από περίπου έξι χρόνια, η κυρία Heard προέβη σε αυτές τις ανησυχητικές εγκληματικές πράξεις εναντίον μου, που δεν βασίζονταν σε κανένα είδος αλήθειας. Ήταν ένα απόλυτο σοκ – απλώς δεν χρειαζόταν να πάει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς δεν είχε συμβεί τίποτα. Ποτέ ο ίδιος δεν έφτασα στο σημείο να χτυπήσω την κυρία Heard με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου. Εφόσον ήξερα ότι δεν υπήρχε καμία αλήθεια σε τους ισχυρισμούς, ένιωσα ότι είναι ευθύνη μου να υπερασπιστώ όχι μόνο τον εαυτό μου σε αυτή την περίπτωση, αλλά και τα παιδιά μου.

Ήθελα να προστατεύσω τα παιδιά μου από αυτό το φρικτό πράγμα που διάβασαν για τον πατέρα τους και που ήταν αναληθές. Η αλήθεια είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει. Τα ψέματα δεν θα σε βγάλουν πουθενά, αλλά όλα αυτά βασίζονται σε ψέματα. Έχω εμμονή με την αλήθεια».

Στη δημοσιότητα το βίντεο που σπάει μπουκάλι δίπλα στην Heard - «Θα σου δείξω τι σημαίνει...»

Στη δημοσιότητα ήρθε για ακόμη μια φορά το βίντεο όπου δείχνει καθαρά τον Johnny Depp να σπάει ένα μπουκάλι δίπλα από την τότε σύντροφό του, Amber Heard. Ωστόσο, αυτή τη φορά ήρθε η στιγμή που έπρεπε να μιλήσει για τα όσα έγιναν τότε.

Το βίντεο προβλήθηκε στην χθεσινή δίκη. Έδειχνε έξαλλο τον χολιγουντιανό ηθοποιό να ρίχνει ένα μπουκάλι κρασί στο πάτωμα, λέγοντας στην Heard, ενώ χτυπάει και κλωτσάει αντικείμενα. Μάλιστα, ακούγεται και να την βρίζει.

Ο αστέρας του Hollywood, Johnny Depp εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον της βρετανικής ταμπλόιντ The Sun για το δημοσίευμά της που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Amber Heard, την οποία κατηγορούσε μάλιστα για ψεύδη και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο Johnny Depp ανέφερε στο δικαστήριο πως είχε «μια κακιά στιγμή» και πως ήταν «βίαιος με κάποια ντουλάπια», αλλά τόνισε πως ουδέποτε τραυμάτισε την πρώην σύζυγό του.