«Πρώτη φορά με έδιωξαν από δουλειά» - Καταπέλτης η Ελένη Γερασιμίδου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πρώτη φορά με έδιωξαν από δουλειά» - Καταπέλτης η Ελένη Γερασιμίδου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Η αγαπημένη μας Ελενίτσα ή κατα κόσμον, Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε σήμερα 20/4 συνέντευξη στην Μαρία Σοφιανού και το περιοδικό «Λοιπόν». Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το θέμα που προέκυψε με τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. (Δείτε εδώ τι είχε δηλώσει ο Καπουτζίδης για την αποχώρηση της Γερασιμίδου)

Η συνέντευξη της Ελένης Γερασιμίδου

Τηλεοπτικά έχετε κάποια σχέδια;

Ολοκλήρωσα τα γυρίσματα για τη σειρά του ALPHA «Νεοκλασικά» και αρχίζω γυρίσματα για τη νέα ταινία του Χούρσογλου, όπου έχω ένα μικρό, αλλά πολύ ωραίο ρόλο.

Με το θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τη νέα του σειρά, στενοχωρηθήκατε πολύ…

Ναι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Έγινε χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Πρώτη φορά με έδιωξαν από δουλειά. Κάποιος προφανώς δεν με ήθελε σε αυτή τη σειρά.

Την αδερφούλα σας, Νατάσα Γερασιμίδου, που έχει φύγει από τη ζωή, την σκέφτεστε κάθε μέρα;

Κάθε μέρα. Συνέχεια είναι εδώ. Όλοι εδώ είναι. Δεν μου έχει μείνει και κανένας από την πρώτη μου οικογένεια… Ωστόσο είναι εδώ, γελάμε, κλαίμε… Όλα τα κάνουμε μαζί με έναν τρόπο.

«Δεν με κάλυψε η απάντηση που έδωσε ο Καπουτζίδης»

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλά και στον θάνατο του Πάνου Νάτση.

«Η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, για το τέλος της συνεργασίας μας, όχι δεν με κάλυψε. Με παίνεψε πολύ, είπε τα καλύτερα και τον ευχαριστώ πολύ. Και γω πιστεύω ότι είναι πολύ άξιος και με πολύ μεγάλη χαρά είχα δεχθεί. Διάβασα το σενάριο, του απάντησα γραπτώς με μέιλ. Εντάξει, να είναι καλά.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Είχαμε συναντηθεί, είχαμε κάνει δυο πρόβες μαζί όταν ήταν να παίξω και γω στις Σέρρες. Δεν τον ξαναείδα αλλά πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ. Σαν να ήταν παιδί μου».

Αναφορικά με την κόντρα που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου με τον Τάσο Χαλκιά: «Θεωρώ ότι πολλές εκπομπές δεν ξέρουν. Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, ούτε την ξέρω. Έναν συνάδελφο μου σπουδαίο, όπως είναι ο Τάσος Χαλκιάς, τον προσβάλλουν. Γιατί τον προσέβαλε. Και ξαναλέω πως δεν την κρίνω, δεν έχω τίποτα μαζί της, κρίνω όμως την όλη ιστορία. Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν προβάλλουν εξυπνάδα. Ή είσαι έξυπνος ή δεν είσαι. Εγώ δεν θα πήγαινα καλεσμένη σε αυτή την εκπομπή».