Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που αποχώρησε η Γερασιμίδου από την σειρά του

"Ήταν απολύτως και μόνο πρακτικό το ζήτημα! Δεν ήταν..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Καπουτζίδης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που αποχώρησε η Γερασιμίδου από την σειρά του

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/11) ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στον Νίκο Μουτσινά όσο και στην αποχώρηση της Ελένης Γερασιμίδου από την νέα του σειρά.

Η απάντηση του Καπουτζίδη για την Γερασιμίδου

«Το ξέρω ότι πικράθηκε η Ελένη Γερασιμίδου, στεναχωρέθηκα κι εγώ γιατί τον έγραφα για εκείνη αυτόν τον ρόλο και δυσκολεύτηκα να επικοινωνήσω μαζί της. Δεν επικοινώνησα γιατί και εγώ ήμουν στεναχωρημένος γιατί φοβάμαι ότι όταν γίνεται κάτι και είμαστε στην καυτή περίοδο μπορεί να ειπωθούν και παραπανίσια πράγματα και κατηγόριες οπότε είπα άστο. Τη θαυμάζω απεριόριστα. Ήταν η δεύτερη προσπάθεια να δουλέψουμε μαζί γιατί και τη Ζουμπουλία για την κυρία Γερασιμίδου την έγραφα αρχικά. Και ο ρόλος της Ντάλιας για την κυρία Δανδουλάκη.

Ήταν απολύτως και μόνο πρακτικό το ζήτημα. Δεν ήταν 5 μέρες τα γυρίσματα όπως είπε. Η κοπέλα που πήρε τον ρόλο, η Γιούλη Τσαγκαράκη, ήταν ένα μήνα πάνω στις Σέρρες για τα γυρίσματα. Δεν γινόταν να μείνει ένα μήνα, υπήρχαν δυσκολίες. Δεν ξέρω αν ειπώθηκε κάτι στραβό με την παραγωγή, δεν θέλω να μπλέξω σε αυτή την υπόθεση. Εγώ εξακολουθώ να την εκτιμώ απεριόριστα. Η κυρία Γερασιμίδου έχει κάνει 850 πράγματα και είναι όλα κορυφαία. Λέω να κάνω μία τρίτη προσπάθεια μαζί της».

«Στεναχωρήθηκα! Δεν κατάλαβα τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Καπουτζίδη»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου το πρωί της Πέμπτης (18/11). Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη η οποία όμως τελικά δεν προχώρησε.

«Στεναχωρέθηκα πολύ και δεν κατάλαβα τον λόγο που δεν προχώρησε η συνεργασία με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Μην πούμε όμως κάτι άλλο, σας παρακαλώ πολύ.

Δεν θέλω άλλο… Έπρεπε να μιλήσω την ώρα που μίλησα γιατί έπρεπε να πω ότι δεν φεύγω επεισοδιακά από καμία δουλειά. Ποτέ. Μέχρι εκεί… Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί είχα πει το «ναι» από τον περασμένο Γενάρη».