Έχει τζάκι και λευκό καναπέ - Το μοντέρνο και υπερπολυτελές σπίτι της Ρούλας Κορομηλά

Απλά μοναδικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει τζάκι και λευκό καναπέ - Το μοντέρνο και υπερπολυτελές σπίτι της Ρούλας Κορομηλά

Μπορεί εδώ και αρκετά χρόνια να λείπει από την ελληνική τηλεόραση, ωστόσο η Ρούλα Κορομηλά εξακολουθεί να βρίσκεται στις καρδιές των τηλεθεατών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο κόσμος την ακολουθεί τακτικά στα social media όπου ανά καιρούς σχολιάζει τις εξελίξεις της επικαιρότητας (δείτε εδώ το σχόλιο για την υπόθεση της Πάτρας).

Μάλιστα ανά καιρούς, η αγαπημένη παρουσιάστρια επιλέγει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διάφορα στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της χώρο, ο οποίος είναι απλά εντυπωσιακός.

Η Ρούλα Κορομηλά μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στα Βόρεια Προάστια και κάθε γωνιά του είναι διακοσμημένη με το δικό της προσωπικό στιλ, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει ο μεγάλος λευκός καναπές που δεσπόζει στο σαλόνι της.

Το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά

Διώροφη βίλα με πισίνα - Το εξοχικό που πούλησε στη Μύκονο η Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά υπήρξε μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσιάστρια, η οποία έζησε μεγάλες δόξες και τις εξαργύρωσε, εξασφαλίζοντας τον εαυτό της μέσα στα χρόνια.

Η παρουσιάστρια, που μένει τώρα σε ένα άλλο... ανάκτορο στην Κηφισιά, είχε φτιάξει το δικό της παράδεισο στη Μύκονο, έχοντας στην κατοχή της, στο αγαπημένο της νησί, ένα πραγματικό παλάτι, το οποίο όλοι ζήλευαν.

Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500 τ.μ. Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και μέχρι πρότινος αποτελούσε το αγαπημένο της «καταφύγιο». Για τον λόγο αυτόν η είδηση της πώλησής του έσκασε σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν το περίμενε.

Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε αυτήν την κίνηση ήταν η υψηλή φορολογία και ο ΕΝΦΙΑ που την προβλημάτιζαν ιδιαίτερα... δείτε φωτογραφίες από το σπίτι στο Athensmagazine.gr