Θυμάστε την Ηρώ από το GNTM που την έκοψαν για τις πλαστικές; - Αγνώριστη 4 χρόνια μετά

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θυμάστε την Ηρώ από το GNTM που την έκοψαν για τις πλαστικές; - Αγνώριστη 4 χρόνια μετά

Η Ηρώ Δημητροπούλου είχε κάνει την εμφάνισή της πριν 4 περίπου χρόνια, στο πρώτο GNTM και η παρουσία της είχε ολοκληρωθεί πριν το bootcamp με αρκετά επεισοδιακό τρόπο, ωστόσο δεν γνωρίζαμε τι κάνει και πως είναι σήμερα(δείτε εδώ πως είναι σήμερα η Σιλβάνα από το Κωνσταντίνου και Ελένης). Ο Δημήτρης Σκουλός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την απέρριψαν με αιτία τις εμφανείς πλαστικές παρεμβάσεις που είχε κάνει στο σώμα και το πρόσωπό της, παρά το γεγονός πως ήταν μόλις 18 ετών.

Τι κάνει η Ηρώ από το GNTM σήμερα

Η Ηρώ τότε μαζί με τη μητέρα της που τη είχε συνοδέψει είχε αποχωρήσει τότε από το ριάλιτι φανερά εκνευρισμένη, ωστόσο όλα αυτά είναι περασμένα και ξεχασμένα, με την ίδια να έχει προχωρήσει τη ζωή της, έχοντας χάσει πάρα πολλά κιλά και με το σώμα και το πρόσωπό της να είναι αρκετά διαφορετικά σε σχέση με τότε.

Ο Κωστάκης από τη σειρά Ρετιρέ 30 χρόνια μετά - Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε

Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε ο Γιάννης Νέζης, ο δημοφιλής «Κωστάκης» από την λατρεμένη σειρά Ρετιρέ. Ο ηθοποιός μετά από πολλά χρόνια (δείτε πως είναι σήμερα ο κακός από το Παρά Πέντε) μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την οικογένειά του, την τηλεόραση, αλλά και τα πρώτα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην υποκριτική

«Ναι, δόξα τω Θεώ έχω τρία παιδιά. Είχα την τύχη στη ζωή μου να δημιουργήσω οικογένεια, έχω δύο αγόρια κι ένα κορίτσι και είναι σε ηλικίες 16, 18 και 19. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό ήταν το πιο επιτυχημένο πράγμα που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ένα γάμο έχω κάνει, μια φορά το κάνεις αυτό. Έχω αποφασίσει να μην κάνω άλλα παιδιά και άλλο γάμο, έχει κλείσει ο κύκλος αυτός», είπε αρχικά ο Γιάννης Νέζης.

«Με την τηλεόραση έχω ανασφάλειες. Είναι κάτι που δεν το εισπράττεις τη στιγμή που το κάνεις, η επιτυχία έρχεται μετά όταν κάτι παίζεται. Το θέατρο έχει αυτό, ότι την ώρα που είσαι πάνω στη σκηνή εισπράττεις από το κοινό τη διάθεσή του. Όσον αφορά τους μισθούς, θα σου πω ότι έπαιρνα περίπου δέκα ενοίκια στο γύρισμα».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Νέζης ανέφερε: «Επειδή δεν είχα οικογένεια που να έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί έπρεπε να καλύψουμε ανάγκες που πολλές φορές δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο, που δεν είχα να φάω».