«Ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα...» - Ανάρτηση "κόλαφος" από τον ηθοποιό για το Super Mammy

Η απάντηση στους επικριτές του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα...» - Ανάρτηση

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάρκος Σεφερλής θέλησε να απαντήσει σε όλους εκείνους που έχουν σχολιάσει τις τελευταίες εβδομάδες το Super Mammy (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

Η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή

«Έτσι παιδιά, να μαζευτείτε πολλοί και να χτυπάτε. Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλο αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες κι οι υποκριτές. Όπως και καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας το λέω λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ. Θα κάνω τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία, και μέσα από τη δουλειά μου κι έξω από αυτή.

Τώρα φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ, το γέλιο σας. Θα είμαι πάντα δίπλα στο δάκρυ σας, να προσπαθώ να το κάνω κι αυτό γέλιο, με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.

Τι θα δούμε στο 4ο επεισόδιο του Super Mammy

«Μας πιάσανε στο δείπνο»

Η Χαρίκλεια και η Μίνα δεν προσκαλούνται στο μπάτσελορ πάρτι της Μαρίας, επειδή είναι μεγάλες σε ηλικία. Στην προσπάθειά τους να το σαμποτάρουν, κάνουν κατά λάθος άνω – κάτω μια… κηδεία! Λίγο μετά, η Χαρίκλεια προσκαλεί την κυρία Τσαλαπαταούρα σε δείπνο, στο οποίο αναλαμβάνουν να μαγειρέψουν και να σερβίρουν ο Τεό και ο Τέρυ. Μόλις η Χαρίκλεια πληροφορείται ότι το σπίτι της κυρίας Τσαλαπαταούρα διαθέτει δύο τουαλέτες, προκειμένου να την εντυπωσιάσει, εγκαθιστά κι αυτή μια δεύτερη τουαλέτα κάτω από τις σκάλες. Όταν, όμως, ο Παππούς, θα μπερδέψει τις πόρτες και θα μπει στην ντουλάπα, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια…