Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου - «Σπαράζουν» τα λόγια της

«Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου - «Σπαράζουν» τα λόγια της

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, με τις καταστροφές και τις απώλειες να έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε φαντασία. Πολλοί είναι οι celebrities και όχι μόνο που προσπαθούν να συνεισφέρουν όσο μπορούν, με την Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται ανάμεσά τους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πολύ συχνά χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και ειδικά στο instagram προκειμένου να βοηθήσει όπου υπάρχει ανάγκη και να παροτρύνει τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν το ίδιο, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται ευχάριστες ειδήσεις, όπως αυτή εδώ.

Έτσι λοιπόν, η Έλενα Παπαρίζου δημοσίευσε ένα βίντεο της, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά στην Ουκρανία, που έχουν υπάρξει θύματα του εφιαλτικού αυτού γεγονότος.

Η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Tα παιδιά, όλα τα παιδιά, χρειάζονται ειρήνη ΤΩΡΑ. Μάθετε περισσότερα και στηρίξτε το έργο μας στο www.unicef.org/greece

ΓιαΚάθεΠαιδί #Ειρήνη #Ukraine @unicefgreece», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Παπαρίζου - Το βίντεο που την "λύγισε"

Στην εκπομπή Προσωπικά βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Κυριακής (9/1) η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά την εξομολόγησή της για το άγνωστο τραύμα της, ξέσπασε σε δάκρυα.

Ο λόγος ήταν γιατί η εκπομπή επιφύλασσε ένα όμορφο δώρο για την τραγουδίστρια και συγκεκριμένα ένα βίντεο με την ίδια να εμφανίζεται σε μια παιδική χορωδία του 61ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών, όπου τραγουδάει για την ίδια και στο τέλος φωνάζει δυνατά ότι την αγαπούν πολύ.

Φυσικά, η Έλενα Παπαρίζου αμέσως μετά την προβολή του βίντεο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που με συγκινεί πάντα με τα παιδιά, είναι η αλήθεια τους. Μέσα σε ένα παιδί υπάρχει μια αλήθεια, που εμείς νομίζουμε ότι είναι πάντα παιχνίδι.

Δεν είναι έτσι. Όχι μόνο στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, επειδή υπάρχουν αυτές οι τεράστιες διαφορές από την απόλυτη φτώχεια, την απόλυτη βία, από την απόλυτη κακή διατροφή και συντήρηση της υγείας… Μιλάμε για τα δικαιώματα των παιδιών, δεν έχουν μόνο οι μεγάλοι δικαιώματα. Πρέπει εμείς οι μεγάλοι να μάθουμε τα δικαιώματα των παιδιών και να τους τα μαθαίνουμε. Γιατί λέμε τα παιδιά είναι το μέλλον αλλά είναι παιδιά σήμερα. Όταν μεγαλώσουν, θα έχουν άλλα παιδιά.»