Μιχάλης Κουινέλης: Τα post στο Instagram συνεχίζουν να πέφτουν "φωτιά" - Νύφη και πεθερά μαγειρεύουν μαζί

Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μιχάλης Κουινέλης: Τα post στο Instagram συνεχίζουν να πέφτουν

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης, που αυτό το διάστημα τον απολαμβάνουμε στο ρόλο του κριτή στο X-Factor, έφτιαξε πρόσφατα λογαριασμό στο Instagram και ήδη έχει αναρτήσει τα πρώτα ξεκαρδιστικά του βίντεο.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Κουϊνέλη με την γυναίκα και την μητέρα του

Αυτή τη φορά θέλησε να μας δείξει την σύζυγο, Ήβη Αδάμου, και την μητέρα του, Ανατολή, την ώρα που ετοίμαζαν το φαγητό για όλη την οικογένεια, στο σπίτι τους στην Αλεξανδρούπολη. Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως έχουν άριστη σχέση και η μεγαλύτερη μαθαίνει στη μικρότερη πως να φτιάχνει πασχαλινά τσουρέκια. Η τραγουδίστρια ανταποκρίθηκε άψογα και πέρασε το τεστ της πεθεράς της.

Το ζευγάρι, γενικότερα, είναι πολύ ευτυχισμένο, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει και το ότι νύφη και πεθερά συνυπάρχουν αρμονικά και απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης είναι κάτι που το επιβεβαιώνει και κάνει όλες τις γυναίκες να εύχονται να τύχουν σε μία τόσο καλή γυναίκα ως μητέρα του άντρα τους.

«Όπου δει story...» - Η Ήβη Αδάμου τον τρολάρει δημόσια και το απολαμβάνει

H Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι ένα από τα πολλά ζευγάρια της showbiz, που αν και γνωρίστηκαν στο χώρο προχωράνε μαζί στη ζωή πολύ αγαπημένοι. Φαίνεται να έχουν μια σχέση τόσο ερωτική όσο και φιλική μιας και το τελευταίο story της τραγουδίστρια στο instagram, το επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά.

Είναι γεγονός τις τελευταίες ημέρες πως ο Μιχάλης έμαθε να χειρίζεται την εφαρμογή που λίγο πολλοί όλοι ξέρουν από τότε δεν έχει σταματήσει να κάνει ιστορίες. Έτσι λοιπόν, η γυναίκα του που τον ζει πιο πολύ από όλους θέλησε να τον πειράξει δημόσια.

«Όπου δει story, ορμάει»., είπε η Ήβη Αδάμου.