Πάσχα: Εκδρομή στην Πάρο για τον Τζώνη Καλημέρη και την Χριστίνα Κοντοβά - Μαζί του η κόρη τους, Ada

Φωτογραφίες από το νησί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάσχα: Εκδρομή στην Πάρο για τον Τζώνη Καλημέρη και την Χριστίνα Κοντοβά - Μαζί του η κόρη τους, Ada

Για τους περισσότερους οι Πασχαλινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει, για αυτό έχει προκληθεί και το κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ οι περισσότεροι διάσημοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις τους στα χωριά τους, στη νησιωτική Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στην Πάρο η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται και η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη και την κόρη τους, Ada, όπου αποφάσισαν να περάσουν το πρώτο τους Πάσχα στην Πάρο.

Μάλιστα είναι αποφασισμένοι να περάσουν ένα υπέροχο Πάσχα, καθώς θα είναι και το πρώτο που το ζευγάρι θα απολαμβάνει τη συντροφιά της κόρης τους.

«Ευχαριστώ τον Θεό που είχα καθαρό μυαλό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να ζήσει αυτή την εμπειρία. Είναι μία εμπειρία που σου δίνει όραμα. Η διαμονή μου στην Αφρική μου δίδαξε την υπομονή, όπως λέω πάντα όμως, αν υπήρχε παράδεισος είναι εκεί», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη η σχεδιάστρια μόδας.

Μαμά και κόρη είναι πραγματικά αχώριστες ενώ η Χριστίνα Κοντοβά πολλές φορές δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram τρυφερές στιγμές από την καθημερινότητά της θέλοντας έτσι να μοιραστεί τη χαρά της και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τζώνη Καλημέρης - Άντα

Στο Λονδίνο για Πάσχα η Ελένη Φουρέιρα

Πάσχα στο εξωτερικό φαίνεται πως προτιμάει η Ελένη Φουρέιρα, καθώς από την Μεγάλη Τετάρτη 21/4 βρίσκεται στο Λονδίνο, ενώ μοιράστηκε φωτογραφίες από αυτό της το ταξίδι με τους followers της στο Instagram. Ο καιρός μάλιστα θυμίζει αρκετά άνοιξη και αυτό έρχεται να προσθέσει πολλά + στο συγκεκριμένο ταξίδι. (Δείτε εδώ τη φωτογραφία της Φουρέιρα που έριξε το διαδίκτυο)

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media μας δείχνει το πραγματικό χρώμα και μήκος στα μαλλιά. Ενω φοράει εκρού τοπάκι και παντελόνι με μία πράσινη πινελιά στο τζάκετ της.

Η γνωστή τραγουδίστρια επέλεξε να μην βαφτεί πολύ αλλά να τονίσει τα χείλη της και να αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της.