«Μιλάω για απαξιωτική συμπεριφορά...» - Οι αποκαλύψεις της Αλεξάνδρα Παντελάκη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

Τι έχει συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μιλάω για απαξιωτική συμπεριφορά...» - Οι αποκαλύψεις της Αλεξάνδρα Παντελάκη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η οποία βίωσε βαρύ πένθος με τον θάνατο του Νίκου Αϊβαλή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Μεγάλη Τετάρτη 20/4, και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει βιώσει στον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής, καθώς και στη δική της συμπεριφορά σε αυτές τις καταστάσεις.

Η ηθοποιός μίλησε για άσχημες και κακοποιητικές συμπεριφορές που, παρόλο που δεν αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τα συναισθήματα που τις έχουν προκαλέσει είναι εξίσου δυσάρεστα, ενώ, μάλιστα, δεν ήταν σε θέση να τα διαχειριστεί.

Οι αποκαλύψεις της Αλεξάνδρας Παντελάκη για τις δυσκολίες στον χώρο της υποκριτικής

«Οι δύσκολες στιγμές στη δουλειά θα είναι όταν πέσεις στο σκηνοθέτη που νομίζει ότι είναι θεός και θα σου φερθεί όπως δεν πρέπει να φερθεί. Δεν μιλάω καθόλου για σεξουαλική παρενόχληση και όλα αυτά. Μιλάω όμως για απαξιωτική συμπεριφορά ως προς την υποκριτική σου το οποίο δεν φέρνει και κανένα αποτέλεσμα γιατί απλώς μπλοκάρεις», δήλωσε σε πρώτο επίπεδο.

Και πρόσθεσε: «Παλιά μεγαλώναμε με το ότι πρέπει να ταλαιπωρηθείς, πρέπει να σου σπάσω το εγώ, πρέπει να σε ξεφτιλίσω γιατί έτσι μόνο θα λυθείς. Αυτή η μυθολογία ανέθρεψε τη δική μου την γενιά. Εγώ δηλαδή τα έχανα και δεν μίλαγα, σκεφτόμουν τι θα του πω όταν είχα πάει πια σπίτι μου. Εάν με αφορά πάρα πολύ η γνώμη του ανθρώπου που με προσβάλλει, δεν έχω μάθει να το διαχειρίζομαι».

«Βέβαια και έχω σκεφτεί να φύγω. Απλώς υπάρχει και κάτι που λέγεται φιλότιμο! Αν φύγεις, κρεμάς τους συναδέλφους και είναι γενικά κακό. Δεν το έχω κάνει αλλά το έχω σκεφτεί», κατέληξε.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον Λιγνάδη: «Έβλεπες έναν άνθρωπο ευγενή, μορφωμένο»

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Η ίδια τόνισε πως όσα ακούει της προκαλούν σοκ καθώς κατά τη συνεργασία της με τον ηθοποιό είδε έναν άνθρωπο ευγενή και μορφωμένο.

Η ηθοποιός εξήγησε πως συμμετείχε σε μία τηλεοπτική σειρά μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τότε δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί πως αυτός ο άνθρωπος είναι ικανός να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Στις δηλώσεις της βέβαια ανέφερε πως σε κάθε περίπτωση τάσσεται στο πλευρό των θυμάτων, ενώ για τη δράση του Λιγνάδη μίλησε και η Ελένη Δήμου, η οποία τον έστησε στον τοίχο.

«Συνυπήρξαμε παλιά σε ένα σήριαλ που λεγόταν "Η Αίθουσα του Θρόνου". Εκείνο που έχω να πω ότι φυσικά είμαστε με το μέρος των θυμάτων, φυσικά είναι υπέροχο που άνοιξαν τώρα τα στόματα και θα επέλθει μια κάθαρση. Και εμένα με σοκάρουν και στο σήριαλ που παίζαμε μαζί έβλεπες έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν ευγενής, εξαιρετικά μορφωμένος, τίποτα δεν έδειχνε ότι υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο τις νύχτες ή τα βράδια.

Αλεξάνδρα Παντελάκη Λιγνάδης

Τίποτα, τίποτα δεν το έδειχνε. Μπορεί να είναι δύο πρόσωπα, μπορεί να χρειάζεται τι να σου πω δεν το έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου, σε τέτοιο βαθμό, η διαστροφή να φτάνει, τίποτα δεν φαινόταν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.