Παπαγιάννης - Δαλιάνη: "Λιώνουμε" με τον γιο τους

Δείτε τα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παπαγιάννης - Δαλιάνη:

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και πολλές φορές μας έχουν προσφέρει απίστευτο γέλιο και χαρά με τις δημοσιεύσεις τους μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

Ο γιος, όμως, της οικογένειας, είναι ο πραγματικός σταρ, καθώς ο ηθοποιός μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα μαζί του τα οποία φανερώνουν την ικανότητά του να φτιάχνει τη διάθεση σε όποιον τον παρακολουθεί. Μία από αυτές τις στιγμές ήταν και αυτή που πατέρας και γιος μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν πασχαλινά τσουρέκια.

Δείτε μερικές ακόμη στιγμές του Μάνου Παπαγιάννη με τον γιο του

"Έχω αποφασίσει να..." - Ο ηθοποιός "σπάει" τη σιωπή του για την υπόθεση Παυλίδου

Το πρωί της Πέμπτης 17/2 στο Happy Day, "έσπασε" επιτέλους τη σιωπή του ο Μάνος Παπαγιάννης, και τοποθετήθηκε την υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου, η οποία έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια. Η τοποθέτηση του επί του θέματος ήρθε λίγο αργότερα από το βίντεο της Σοφίας Παύλιδου, στο οποίο η ηθοποιός μίλησε για το τι συνέβη, και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Πετάει – πετάει» στο θέατρο “Χυτήριο”. Η ηθοποιός μήνυσε αρχικά τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη, ενώ δυο μήνες μετά ο ηθοποιός μήνυσε με την σειρά του την ίδια επίσης για σωματική βλάβη.

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, δε θέλει να σχολιάσει το παραμικρό και περιμένει να κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

"Ως προς το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το έτος του 2018 στο θέατρο “ΧΥΤΗΡΙΟ” με εμπλεκόμενα μέρη εμένα τον ίδιο και τη συνάδελφό μου, Σοφία Παυλίδου σας δηλώνω ότι έχω ήδη από ετών προσφύγει στη δικαιοσύνη αρνούμενος συλλήβδην το περιεχόμενο της μηνύσεως της ως άνω ηθοποιού εναντίον μου και έτι δε περαιτέρω την έχω μηνύσει για τα ποινικά αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως.

Εναντίον μου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα ποινικά αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, απειλής και εξύβρισης. Η υπόθεσή μας ήδη εκκρεμεί Ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με σεβασμό περιμένω να κριθώ από τον φυσικό μου δικαστή. Έχω αποφασίσει να απέχω από οποιαδήποτε τοποθέτηση ή σχολιασμό σχετικά με την επίδικη υπόθεση αφήνοντας τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της ανεπηρέαστη" αναφέρει η δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Πετάει – πετάει» στο θέατρο “Χυτήριο”. Η ηθοποιός μήνυσε αρχικά τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη, ενώ δυο μήνες μετά ο ηθοποιός μήνυσε με την σειρά του την ίδια επίσης για σωματική βλάβη.