Eurovision: Πως είναι και τι κάνει σήμερα η μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού, Σερτάμπ

Πλέον είναι αγνώριστη και 57 ετών

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Eurovision: Πως είναι και τι κάνει σήμερα η μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού, Σερτάμπ

Οι ετοιμασίες συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς για την Eurovision 2022 καθώς τα τραγούδια της κάθε χώρας έχουν ήδη διαρρεύσει ενώ από την άλλη σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα, θέλουν την Ελλάδα να βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα.

Από την άλλη, αρκετοί ήταν και οι καλλιτέχνες οι οποίοι κατάφεραν να "κεντρίσουν" τις εντυπώσεις με τις ξεχωριστές τους εμφανίσεις αλλά και ταλέντο τους πάνω στην σκηνή του μουσικού διαγωνισμού. Ανάμεσά τους και η Σερτάμπ Ερενέρ η οποία είχε εκπροσωπήσει την Τουρκία το 2003 με το τραγούδι «Everyway That I Can».

Όπως ήταν λογικό η τότε 38χρονη είχε "κλέψει" τις καρδιές τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των θαυμαστών της. Μάλιστα, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι αναρωτιούνται για το πως είναι και τι κάνει σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, ασχολείται ακόμα με τη μουσική, ωστόσο έχει αλλάξει πολύ όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω.

Έτσι είναι σήμερα η Σερτάμ από την Eurovision

Έτσι είναι σήμερα η Σερτάμπ από την Eurovision

Eurovision - Πως είναι σήμερα η Σερτάμπ

Eurovision Σερτάμπ - Πως είναι σήμερα

Όλες οι λεπτομέρειες της ελληνικής συμμετοχής - Το φόρεμα που θα φορέσει η Αμάντα Γεωργιάδη

Λίγο πριν την τελική ευθεία της φετινής Eurovision, η ελληνική συμμετοχή και η Αμάντα Γεωργιάδη είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα και να κατακτήσουν την καλύτερη πιθανή θέση για την γαλανόλευκη σημαία. Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει είναι το «Die together», το οποίο περιγράφει μια αληθινή ιστορία αγάπης που έζησε η τραγουδίστρια.

Το video clip γυρίστηκε στο ακριτικό νησί της Σύμης, το οποίο μας τοποθετεί εικόνες πάνω στους στίχους. Μέχρι στιγμής, μουσική και στίχοι έχουν εντυπωσιάσει κριτές και Eurofans και σύμφωνα με τα προγνωστικά η Ελλάδα αναμένεται να τερματίσει σε πολύ καλή θέση στον μεγάλο τελικό. (Δείτε εδώ αναλυτικότερα)

Οι προετοιμασίες έχουν φτάσει στο καλύτερο δυνατό σημείο και η Αμάντα είναι έτοιμη να τα δώσει όλα πάνω στη σκηνή του Pala Olimpico, στο Τορίνο.

Σύμφωνα με το eurovisionfun, ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει ετοιμάσει για τον φετινό διαγωνισμό κάτι τελείως διαφορετικό, το οποίο φιλοδοξεί να κρατήσει το βλέμμα κριτών και τηλεθεατών καρφωμένο σε όλη τη διάρκεια επάνω στην Αμάντα.

Το ρούχο που θα φορέσει η νεαρή τραγουδίστρια το έχει επιλέξει ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Σίλια Κριθαριώτη και είναι μία απόχρωση του λευκού, με ένα όμως ύφασμα που το κάνει ξεχωριστό και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στον διαγωνισμό.