Δύσκολες ώρες για τον Μάκη Δελαπόρτα: «Α ρε ζωή...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με το μήνυμά του

«Ο πόνος είναι βαθύς»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Μάκη Δελαπόρτα: «Α ρε ζωή...»  - ''Ρίγη συγκίνησης'' με το μήνυμά του

Ο Μάκης Δελαπόρτας βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές και με δύο διαφορετικές κοινοποιήσεις του στο Facebook προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση. Ο ηθοποιός τα τελευταία 17 χρόνια είχε μια πιστή συντροφιά στη ζωή του και αυτή δεν είναι άλλη από το σκυλάκι, του το οποίο έφυγε από τη ζωή.

Ο αποχωρισμός ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή και αποφάσισε να τη μοιραστεί δημόσια με σκοπό να πάρει κουράγιο από τους φίλους του. Άλλωστε ο Μάκης είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αυτό φαίνεται μέσα από διάφορες εκπομπές, που επισκέπτεται και συχνά συγκινείται στον αέρα.

Πέθανε το σκυλάκι του Μάκη Δελαπόρτα

«Σας ευχαριστώ για τις τόσο συγκινητικά μηνύματα σας για την απώλεια της Ντόλις μου.... Η απώλεια μεγάλη.... Ξαφνικά το σπίτι άδειασε... Όλα πια μου φαίνονται διαφορετικά.... Για μένα η Ντόλι ηταν το σημείο αναφοράς μου.... Το μικρό μου σύμπαν.... Όπως κι αν ακουγεται αυτό... Ένα σκυλί ξεχωριστό, μοναδικό, υπέροχο... Κυρία, διακριτική, έξυπνη και αγαπησιάρα....

Κι εγώ σεβόμουν απόλυτα τα χρόνια της και την προσωπικότητα της.... Υποκλινόμουν στον χαρακτήρα της και σην εξυπνάδα της.... Πενθώ όπως θα πενθούσα για κάποιον πολύ δικό μου άνθρωπο.... Ο πόνος είναι μεγαλος.... Σας ευχαριστώ ολους απο καρδιάς για τα παρηγορητικά σας λόγια....», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Θρήνος για τον Δελαπόρτα

Σκυλί Δελαπόρτα

«Μετά από 2-3 μήνες έφυγε...» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Δελαπόρτα

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος είχε μια πολύ καλή σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ήξερε όλους τους συνεργάτες της, βρέθηκε καλεσμένος, το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3, στην «Ελένη» ο οποίος μας ταξίδεψε στη μαγεία του παλιού ελληνικού σινεμά. Μάλιστα, προχώρησε και σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την ζωή του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Τελευταία φορά, θυμάμαι, που βγήκε ο Παπαμιχαήλ από το σπίτι, είχαμε πάει με το ζόρι, του λέγαμε “Δημήτρη, πρέπει να βγεις”. Είχε κάνει μια τελευταία επέμβαση στο σπίτι. “Δημήτρη, μας έχει καλέσει ένας φίλος και πρέπει να πάμε σε μια ταβερνούλα να διασκεδάσουμε”.

Με το ζόρι τον πήγαμε εγώ με τη Νάντια Μουρούζη και βρέθηκε μια τσιγγάνα, κι επειδή τότε ο Δημήτρης περπάταγε με ένα μπαστουνάκι γιατί είχε κάνει επέμβαση στο πόδι, και του είπε η τσιγγάνα “ρε Δημήτρη λεβεντόπαιδο, πώς κατάντησες έτσι;”. Αυτό ήταν! Δεν ξαναβγήκε ο Δημήτρης έξω ποτέ. Μετά από 2-3 μήνες έφυγε…», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας και πρόσθεσε:

«Θέλω να πω ότι και ο κόσμος είναι σκληρός πολλές φορές και δεν καταλαβαίνει πως και αυτοί είναι άνθρωποι. Πέρα από το ότι είναι πολύ αγαπημένοι, πως είναι ινδάλματα, είναι σημαντικοί άνθρωποι μιας ολόκληρης εποχής, αλλά και αυτοί είναι άνθρωποι, έχουν τις ανθρώπινες στιγμές τους».