«Είναι μία πληγή που δεν κλείνει ποτέ» - Ο Μάκης Δελαπόρτας προκαλεί βαθιά συγκίνηση μιλώντας για την Βουγιουκλάκη

«Έχασα το ψυχολογικό μου στήριγμα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι μία πληγή που δεν κλείνει ποτέ» - Ο Μάκης Δελαπόρτας προκαλεί βαθιά συγκίνηση μιλώντας για την Βουγιουκλάκη

Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και μιλησε για άλλη μία φορά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στην οποία είχε τρομερή αδυναμία και ήταν ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή του, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε αναφερθεί στην γνωριμία της δεύτερης με την Ρένα Βλαχοπούλου.

Ο θάνατος της ηθοποιού του στοίχισε και, μάλιστα η ίδια "έφυγε" σε μία περίοδο που ήταν ήδη πολύ δύσκολη για τον Δελαπόρτα, καθώς μόλις είχε χάσει και τον πατέρα του.

Ο Μάκης Δελαπόρτας συγκινεί με τις δηλώσεις του για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η καλή μου νεράιδα. Την έχω ζήσει μέχρι το τέλος και η Αλίκη είναι μια πληγή, δική μου όπως και νομίζω όλων, που δεν κλείνει ποτέ μέσα μου. Όταν έφυγε η Αλίκη γκρεμίστηκαν πάρα πολλά πράγματα για όλους», είπε χαρακτηριστικά.

«Για μένα η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ο μέντορας μου, η καλή μου νεράιδα, ο άνθρωπος που θα συζητούσα μαζί της τα πάντα και ήταν δίπλα μου γιατί είχε αυτή την ιδιαιτερότητα να αγαπάει τους δικούς της ανθρώπους σαν την κλώσα και να τους προστατεύει κάτω από τις φτερούγες της», συμπλήρωσε στη συνέχεια και έκλεισε την συζήτηση λέγοντας:

«Αυτό το αισθανόμουν και γω μαζί της. Όταν έφυγε, λοιπόν, έχασα αυτό. Είχα χάσει και τον πατέρα μου τότε και η Αλίκη μου είπε "εγώ θα είμαι ο πατέρας σου τώρα". Αυτό το ψυχολογικό μου στήριγμα το έχασα».

"Πάει να την χαϊδέψει..." - Η σοκαριστική ιστορία του με την ηθοποιό

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος λίγο καιρό πριν μίλησε για τους κατηγορούμενους του κινήματος #Metoo, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3 και της διηγήθηκε πολλές παλιές και ξεκαρδιστικές ιστορίες.

Μία από αυτές ήταν και η συνάντηση ενός φίλου του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που ήταν θαυμαστής της. Μία μέρα, λοιπόν, που ο Δελαπόρτας θα έκανε μοντάζ με την ηθοποιό, θα τους συνόδευε και ένας φίλος του, ο οποίος την θαύμαζε απεριόριστα και όταν την είδε από κοντά, παραλίγο να τους φέρει όλους σε πολύ δύσκολη θέση.

«Μπαίνουμε μέσα στο στούντιο η Αλίκη ήταν πλάτη, φορούσε ένα κόκκινο πουλοβεράκι, γυρίζει, ήταν και βαμμένη από το θέατρο, μια κούκλα. Δεν έχεις δει άνθρωπο να αλλάζει χρώματα, έπαθα σοκ με το παιδί αυτό. Λέει "δεν το πιστεύω, βλέπω από κοντά την Αλίκη Βουγιουκλάκη"», λέει αρχικά.

«Τελειώνει όλη αυτή η βραδιά, γυρίζω την Αλίκη στο σπίτι με το αυτοκίνητο, κάθεται η Αλίκη δίπλα μου και αυτός από πίσω. Να βλέπω το χέρι του ότι πάει να την χαϊδέψει. Λέω να το, θα μου τύχει πάλι. "Κυρία Αλίκη να σας πω κάτι;", λέει αυτός. Λέω "όχι, δεν χρειάζεται, τι να πεις"; Καρδιοχτύπησα, λέω τι θα πει τώρα».

«Λέει η Αλίκη Βουγιουκλάκη "άσε το παιδί να πει". Λέω "τι θα την ρωτήσεις, τίποτα περίεργο"; Λέει "όχι, θέλω να σου πω ότι είσαι απλά Αλικάρα"! Αυτό. Και λέω ωχ ηρέμησα», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.