Ντένις ο τρομερός: Η απίστευτη αλλαγή του! Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός

Ο ήρωας που μεγάλωσε γενιές και γενιές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντένις ο τρομερός: Η απίστευτη αλλαγή του! Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά τον ρόλο που τον έκανε αστέρα του κινηματογράφου σε ηλικία μόλις επτά ετών όταν υποδύθηκε τον Ντένις Μίτσελ στην ταινία «Ντένις ο Τρομερός», ο Μέισον Γκαμπλ όμως δεν θυμίζει σε τίποτα το ξανθό αγόρι που όλοι θυμόμαστε ( όπως και άλλοι ηθοποιοί που έχουν αλλάξει πολύ) και έχει μια εντελώς διαφορετική δουλειά.

Ο Γκάμπλ είναι πλέον 35 ετών και εργάζεται ως περιβαλλοντικός επιστήμονας αφού πήρε πτυχίο στη θαλάσσια βιολογία.

Σε δήλωση του το 2011 είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: ''Η μελέτη της Θαλάσσιας Βιολογίας και η συνέχιση της εκπαίδευσης είναι κάτι για το οποίο ήμουν πάντα πολύ παθιασμένος. Το να αναπτύξετε το μυαλό σας και την ικανότητά σας να σκέφτεστε κριτικά είναι πολύ σημαντικό''.

Δείτε πώς είναι σήμερα

Πώς είναι σήμερα ο Ντένις ο Τρομερός

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο "Μήτσος" από το «Ευτυχισμένοι μαζί»

Η σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» έκανε το πρώτο τηλεοπτικό ντεμπούτο το 2007 μέσα από την συχνότητα του MEGA όπου αναμφίβολα ήταν μια από τις σειρές που άφησε εποχή καθώς αγαπήθηκε από χιλιάδες τηλεθεατές, μικρούς και μεγάλους.

Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια με αποτέλεσμα κάποιοι από τους ηθοποιούς που είδαμε στην σειρά, να έχουν αλλάξει κατά πολύ. Ανάμεσα σε εκείνους είναι και ο "Μήτσος" ή κοινώς Κώστας Ιντεγιάν ο οποίος υποδύθηκε τον γιο του Μάκη Κοτσάμπαση, δείτε επίσης εδώ πως είναι και τι κάνει σήμερα η τηλεοπτική του μητέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μετά από τέλος της σειράς απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον είναι τρελά ερωτευμένος καθώς έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι με την αγαπημένη του σύζυγο.

Έτσι είναι σήμερα ο