«Δεν τα έβαψα μαύρα» - Ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει για Βέλλη και Καφετζή

Όλα όσα δήλωσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν τα έβαψα μαύρα» - Ο Νίκος Μπάρτζης αποκαλύπτει για Βέλλη και Καφετζή

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Τζέιμς Καφετζή, με τους οποίους είχε έρθει πολύ κοντά στο Survivor.

Οι τρεις τους είχαν διατηρήσει πολύ καλές επαφές για λίγο διάστημα μετά τις αποχωρήσεις τους από το παιχνίδι. Ωστόσο, όπως φάνηκε αργότερα δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν στον ίδιο βαθμό την φιλία τους και απομακρύνθηκαν, με τον Νίκο να υποστηρίζει πως έχει περισσότερες συναναστροφές με κάποιον από τους άλλους παίκτες.

Ο ίδιος ανέφερε πως είναι λογικό από τη στιγμή που ο καθένας τους μένει σε τελείως διαφορετικό μέρος και πρόσθεσε πως παρόλο που η ταξιδιωτική εκπομπή που ήθελαν να κάνουν δεν πραγματοποιήθηκε, δεν τον ενόχλησε.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη για την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Τζέιμς Καφετζή

«Όλοι κάνουν τις επιλογές τους. Οι διαφορετικοί χώροι έχουν άλλες παρέες. Άλλη παρέα έχω όταν πηγαίνω στο κτήμα και άλλη όταν πηγαίνω στο μαγαζί. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι δένεσαι πιο πολύ. Όταν βγαίνεις έξω ο μονός που μπορεί να σε καταλάβει είναι κάποιος που ήταν στο παιχνίδι.

Ο ένας είναι στη Ρόδο, η άλλη στην Αθήνα, εγώ στην Κόρινθο. Με τον Τζέιμς συναντηθήκαμε πρόσφατα σε ένα μαγαζί. Ένας κοινός γνωστός ήθελε να μας φέρει κοντά. Μιλήσαμε, είπαμε ένα γεια. Τι να πούμε; Τα παιδιά ήθελαν να κάνουμε ταξιδιωτική εκπομπή σαν παρέα μετά το Survivor. Δεν έγινε, δεν τα έβαψα μαύρα», δήλωσε ο πρώην παίκτης.

Τα έσπασαν σε νυχτερινό κέντρο με τον Αλέξη Παππά! Έρεαν τα ποτά και τα σφηνάκια

Πηγαίνοντας έναν χρόνο πίσω και σε όσα συνέβαιναν στο Survivor 4, κανείς δε μπορεί να ξεχάσει την τεράστια κόντρα μεταξύ Αλέξη Παππά και Νίκου Μπάρτζη. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα όλα αυτά μοιάζουν παρελθόν, καθώς οι δύο παίκτες τα βρήκαν..και βρέθηκαν να τα πίνουν παρέα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας!

Με ένα Story στο Instagram πληροφορηθήκαμε πως άλλη μια κόντρα έλαβε τέλος! Δεν ήταν σίγουρα λίγα εκείνα που είχαν ειπωθεί μεταξύ Μπάρτζη και Παππά, ωστόσο όλοι ξέρουμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης, βγάζει περίεργα ένστικτα σε όσους συμμετέχουν! Λίγο η πείνα, λίγο η αποχή από μπάνιο ήταν μάλλον οι λόγοι που βλέπαμε συνεχή ξεσπάσματα πέρυσι.

Για τις δυσκολίες αυτές πρόσφατα μίλησε ο Νίκος Μπάρτζης στο After Dark αναφερόμενος σε όλες τις κακουχίες (δείτε εδώ να λέει πως λυπόταν τον εαυτό του), δικαιολώντας κανείς έτσι τις ακρότητες και τις επιθέσεις μεταξύ των παικτών.

Παππάς - Μπάρτζης

Παππάς - Μπάρτζης

Οι δύο τους λοιπόν τα έχουν βρει, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γύρω από αυτό, για άλλους παίκτες ίσως και να υπάρχει!