Ολόκληρη γυναίκα η κόρη του Σκουλού - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

«Όταν βγαίνεις με την κόρη σου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ολόκληρη γυναίκα η κόρη του Σκουλού - Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Ο Δημήτρης Σκουλός μπορεί να έχε αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως ποτέ δεν ξεχνάει τις δύο μεγάλες του αγάπες, που δεν είναι άλλες από τα κορίτσια της ζωής του. Η σχέση του με τη γυναίκα του κρατιέται ζωντανή και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται και μέσα από τις τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram (Δείτε το δημόσιο φιλί στο στόμα).

Η τελευταία μάλιστα ανάρτηση του είναι πολύ συγκινητική καθώς είναι πλέον φανερό, το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κορούλα του. Μπαμπάς και κόρη λοιπόν, βγήκαν οι δύο τους για φαγητό και αυτό ήταν κάτι, που ξετρέλανε τον φωτογράφο.

Ποιος πατέρας δεν νιώθει μεγάλη χαρά όταν τα παιδιά του μεγαλώνουν και καταφέρνουν μέσα στο χρόνο να διατηρούν μια ουσιαστική και αληθινή σχέση. Μιας και η μικρή είναι και μοναχοπαίδι ένας λόγος παραπάνω ο Σκουλός να της έχει μεγάλη αδυναμία και να της το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Ο Δημήτρης Σκουλός για φαγητό με την κόρη του

«Όταν βγαίνεις με την κόρη σου για φαγητό οι δύο σας», έγραψε στο story του ο Δημήτρης Σκουλός.

Σκουλός και κόρη

Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση στην γυναίκα του - «Θα σ’αγαπώ μέχρι...»

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Δημήτρη Σκουλό, καθώς γιορτάζει τα γενέθλια της η γυναίκα του, Τζέλα. Φυσικά, ο ίδιος της ευχήθηκε και δημόσια.

Ο γνωστός φωτογράφος και η γυναίκα του ζουν τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας μιας και πριν λίγο καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Ο Δημήτρης Σκουλός, λοιπόν, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κάνοντας παράλληλα και μια ερωτική εξομολόγηση.

Στην λεζάντα σημείωσε: “Σήμερα έχει γενέθλια το μωρό μου, η γυναίκα μου, η σύντροφος μου, η φίλη μου, η μάνα μας. Θα σ’αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος”.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού για τα γενέθλια της γυναίκας του

Δημήτρης Σκουλός ανάρτηση για την γυναίκα του