Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά - Οι μαγευτικές φωτογραφίες της Χρουσαλά από τη Μύκονο

Με κοσμοπολίτικο αέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά - Οι μαγευτικές φωτογραφίες της Χρουσαλά από τη Μύκονο

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας επέλεξαν να μην κάνουν Πάσχα στην Αθήνα και για το λόγο αυτό πήραν το καράβι που πάει προς Μύκονο. Τα πρώτα πλάνα από το ζευγάρι να κάνει βόλτες στα σοκάκια του νησιού των ανέμων δείχνουν να περνάνε πολύ καλά μαζί

Οι τελευταίες μάλιστα αναρτήσεις της παρουσιάστριας στο Instagram αποτυπώνουν πλήρως το πόσο πολύ έχει εναρμονιστεί με την περιοχή. Τα χρώματα, που επικρατούν είναι το λευκό και το γαλάζιο και πραγματικά η εικόνα είναι άκρως κυκλαδίτικη.

Η Μαριέττα Χρουσαλά στη Μύκονο για το Πάσχα

''Πάτα με να σε πατώ'' στη Μύκονο - Οι αφίξεις των διάσημων στο κοσμοπολίτικο νησί

Η Μεγάλη βδομάδα έχει ξεκινήσει και το Πάσχα κοντοζυγώνει, συνεπώς διάσημοι και μη ετοιμάζονται να το βάλουν στα πόδια, μιας και τα τελευταία δύο χρόνια ο κορωνόϊος δε μας επέτρεψε να απολαύσουμε τις γιορτές του Πάσχα. Μέσα από το Ποιος είναι πρωινιάτικα έγινε γνωστό την Μεγάλη Πέμπτη 21/4, ποιοι διάσημοι βρίσκονται στο νησί των ανέμων για διακοπές.

Η Μύκονος αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών διάσημων και αυτό φάνηκε από τη μεγάλη προτίμηση, μιας και ο Πέτρο Πυλαρινός βρίσκεται ήδη εκεί με την καλή του και απολαμβάνει τρυφερά τετ α τετ. Παράλληλα ξέγνοιαστες στιγμές περνάει και η Μαρίεττα Χρουσαλά με τον σύζυγο της.

Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένεται να επισκεφθεί το νησί ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Σάκης Κατσούλης με την αγαπημένη του.