Ο σύντροφος της Rihanna, Asap Rocky αφέθηκε ελεύθερος μετά από την σύλληψή του

Πόσο κόστιζε η εγγύηση του;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο σύντροφος της Rihanna, Asap Rocky αφέθηκε ελεύθερος μετά από την σύλληψή του

Εχθές 20/1 το βράδυ έγινε γνωστή η είδηση πως ο Asap Rocky συνελήφθη για εμπλοκή σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στις 6 Νοεμβρίου 2021. Ωστόσο, ο γνωστός ράπερ αφέθηκε σήμερα 21/4 ελεύθερος με εγγύηση 550.000 δολαρίων.

Μεταξύ άλλων ο ο υπεύθυνος πληροφόρησης του Αστυνομικού Τμήματος του Los Angeles μιλώντας σε αμερικανικά ΜΜΕ ανέφερε πως: «Ναι, αφέθηκε ελεύθερος», την ίδια ώρα που η σύντροφός του, Rihanna περιμένει το πρώτο τους παιδί.

«Δεν θα ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης» - Η αποκαλυπτική φωτογράφιση της Rihanna λίγο πριν τη γέννα του παιδιού της

Ο πελαργός έχει χτυπήσει εδώ και καιρό την πόρτα της Rihanna και του ASAP Rocky, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια διανύει ήδη το τρίτο τρίμηνο της κύησής της και σε λίγες εβδομάδες θα γίνει επιτέλους για πρώτη φορά μητέρα. (Δείτε εδώ το φύλο του μωρού)

Η Rihanna λατρεύει το σώμα της εγκυμοσύνης

Η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως υπερλατρεύει το νέο της σώμα και την φουσκωμένη της κοιλιά και δεν σταματάει να το απαθανατίζει. Μάλιστα λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της Annie Leibovitz για το νέο τεύχος της Vogue και μιλάει για το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής της.

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, είπα στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης. Συγγνώμη! Έχει τόση πλάκα να ντύνομαι! Δεν θα αφήσω αυτό το κομμάτι να εξαφανιστεί μόνο και μόνο επειδή το σώμα μου αλλάζει.

Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν θα ντραπώ για αυτό. Αυτή η εποχή αξίζει να γιορταστεί! Γιατί να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;» ξεκαθάρισε η Rihanna.

TAGS