Survivor 5: "Κόλαφος" ο Νίκος Αντωνόπουλος για τους συμπαίκτες του - «Είπαν πολλά ψέματα για εμένα»

«Τη δεύτερη μέρα οι συμπαίκτες μου με απομόνωναν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ο Νίκος Αντωνόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Love It» μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 5. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του και τη συμβίωση με τους πρώην συμπαίκτες του καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Με το που πήγα γενικά δεν είχα μια καλή υποδοχή.

Ακούστηκε ότι “βρήκαμε ποιον θα ψηφίσουμε σε επόμενες χαμένες ασυλίες”. Αυτό που ειπώθηκε, αυτό και έγινε. Όλοι ήταν θερμοί στην αρχή, αλλά μετά από ένα σκηνικό τη δεύτερη μέρα πάγωσαν όλα. Με απομόνωναν. Χάλασε το κλίμα. Γενικά είπαν πολλά ψέματα για εμένα και έπεσα από τα σύννεφα όταν τα είδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του και τη συμβίωση με τους πρώην συμπαίκτες του καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Με το που πήγα γενικά δεν είχα μια καλή υποδοχή.

Ακούστηκε ότι “βρήκαμε ποιον θα ψηφίσουμε σε επόμενες χαμένες ασυλίες”. Αυτό που ειπώθηκε, αυτό και έγινε. Όλοι ήταν θερμοί στην αρχή, αλλά μετά από ένα σκηνικό τη δεύτερη μέρα πάγωσαν όλα. Με απομόνωναν. Χάλασε το κλίμα. Γενικά είπαν πολλά ψέματα για εμένα και έπεσα από τα σύννεφα όταν τα είδα.»

Οι δηλώσεις του Νίκου Αντωνόπουλου για το Survivor 5

«Ένιωσα μεγάλη αδικία που έφυγα» - Ξέσπασε ο Νίκος Αντωνόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις

Ο παίκτης που αποχώρησε μια ανάσα πριν το αυριανό 16/4 πάρτι ένωσης στο Survivor 5 -δείτε εδώ ποιος θα είναι ο τραγουδιστής που θα ξεσηκώσει τις 2 ομάδες- ήταν ο Νίκος Αντωνόπουλος. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ήταν υποψήφιος μαζί με τον Νίκο Γιάννη από την ομάδα του, και τους Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Στέλλα από τη μπλε ομάδα.

Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να διώξει τον Νίκο Αντωνόπουλο, κάτι που προκάλεσε μεγάλο σοκ, μιας και όλοι περίμεναν τον Κωνσταντίνο.

Ο Νίκος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή Love It το πρωί της Παρασκευής 15/4 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ένιωσε αδικημένος που έφυγε αυτός και όχι ο Εμμανουήλ. Μάλιστα, αποκάλυψε πως δεν τον υποδέχθηκαν θερμά όταν μπήκε στο παιχνίδι και πως συνεχώς οι παίκτες τον ρωτούσαν τι λέει έξω ο κόσμος γι’ αυτούς.