Τα μάζεψε και έφυγε η Ανίτα Πάνια - Το βίντεο μέσα από το αεροπλάνο

Για που το ΄βάλε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα μάζεψε και έφυγε η Ανίτα Πάνια - Το βίντεο μέσα από το αεροπλάνο

Η Ανίτα Πάνια έκανε γνωστό μέσα από ένα βίντεο, που ανέβασε στα στόρυ της στο Instagram, πως τη Μεγάλη Πέμπτη 21/4 αποφάσισε να ξεκινήσει τις πασχλινές της διακοπές. Με αεροπλάνο ταξίδεψε η παρουσιάστρια χωρίς να κάνει γνωστό το μέρος αλλά ούτε και την παρέα, που θα τη συντροφέψει.

Σίγουρα περιμένουμε να μας διαφωτίσει με περισσότερες πληροφορίες για την εξέλιξη του ταξιδιού της, σε κάθε περίπτωση όμως θα ξεκουραστεί, αφού φεύγοντας από την Αθήνα αφήνει για λίγο πίσω της, τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μπορεί εν τέλει και εκείνη να επισκεφτεί, αεροπορικώς βέβαια, το νησί που πήγαν πολλοί celebrities.

Η Ανίτα Πάνια σε απόδραση για το Πάσχα

Ανίτα Πάνια

Το τηλεοπτικό μέλλον της Αννίτας Πάνια

Το πρόγραμμα του Open έχει αλλάξει δραστικά εξαιτίας των παγκοσμίων εξελίξεων, που συνταράσσουν, με τον πόλεμο της Ουκρανίας να έχει αφήσει χώρο επί της ουσίας μονάχα για την ενημέρωση του σταθμού, με επιρροή και σε άλλα, βασικά πρόσωπα.

Εδώ και πολλές ημέρες ο τηλεοπτικός σταθμός Open με μαραθώνια ενημέρωση, ακολουθεί αποκλειστικά τη πορεία του πολέμου στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να αλλάξει η ροή του προγράμματός του και όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές να μην προβληθούν, ανάμεσα σε αυτές και το «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, που δεν γινόταν να εξαιρεθεί από την απόφαση του καναλιού.

Με τον καιρό να περνά, ωστόσο, και το Open να μην παίρνει την απόφαση να αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά του μπροστά στις εξελίξεις, όπως έκαναν τα άλλα κανάλια, δημιουργείται η απορία μήπως έρχεται πρόωρα το τέλος για την φετινή σεζόν για την παρουσιάστρια, που εντυπωσίασε σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν, που είχαμε συνηθίσει.

Καμία απόφαση, πάντως, δεν έχει ληφθεί προς το παρόν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και δεν αποκλείεται, ανάλογα με τις εξελίξεις, να έρθει το τέλος της εκπομπής για την χρονιά αυτή, με την Πάνια να έχει μείνει ήδη εκτός εδώ και αρκετές μέρες και να ανανεώνει, ενδεχομένως, το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.