Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Η υπέροχη πρωτοβουλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Οι ημέρες του Πάσχα είναι μέρες που θέλουμε πάντα περνάμε με αγαπημένα μας πρόσωπα και να μοιράζουμε αγάπη. Για τον ίδιο λόγο λοιπόν και η Φαίη Σκορδά, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προώθησε μία υπέροχη πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την πρωτοβουλία της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων «Μουστάκας», για τη Make A Wish, της οποίας είναι ambassador η γνωστή παρουσιάστρια.

Με την αγορά ενός συγκεκριμένου λούτρινου, το οποίο φέρει πάνω το χαρακτηριστικό αστεράκι της Make a Wish, τα καταστήματα στηρίζουν τον οργανισμό.

Η Φαίη Σκορδά φυσικά δεν έχει κρύψει ποτέ τη μεγάλη αδυναμία που έχει στα παιδιά (δείτε εδώ το υπέροχο μήνυμά της για τα γενέθλια του γιου της).

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά Πάσχα

Τι συμβαίνει με Σκορδά και ΑΝΤ1

Η συνταγή Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά στο Πρωινό φαίνεται να έχει δέσει για τα καλά και στις περιπτώσεις αυτές δεν αλλάζεις τίποτα, με τον ΑΝΤ1 πράγματι να επιθυμεί να διατηρήσει την πρωινή ζώνη ακριβώς όπως είναι αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της REAL, το κανάλι έχει κάνει σαφές με κάθε τρόπο ότι η οριστική του απόφαση είναι μία: «Θέλουμε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά μαζί», να συνεχίσουν ως τηλεοπτικό δίδυμο στη ζώνη 10 με 1 και με την ίδια σύνθεση ομάδας.

Την απόφαση αυτή την έχουν ήδη επικοινωνήσει με τους δύο παρουσιαστές, οι οποίοι, ωστόσο, φέρονται να διαφωνούν έντονα. Η προοπτική να πάρουν τηλεοπτικό "διαζύγιο" την προσεχή σεζόν και να συνεχίσουν χώρια τέθηκε πριν από δυο μήνες και ικανοποίησε τόσο τον Γιώργο Λιάγκα όσο και την Φαίη Σκορδά.

«Πονοκέφαλος» στον ΑΝΤ1 Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά

Οι δύο παρουσιαστές δεν θέλουν να συνεχίσουν μαζί στο Πρωινό και προβάλλουν συνεχώς αντιστάσεις στον σχεδιασμό που αποφάσισε ο ΑΝΤ1. Τη στιγμή που η εκπομπή αγγίζει καθημερινά 20% (δείτε εδώ τα νούμερα που έκαναν την Παρασκευή 15/4), οι δυο πλευρές επιμένουν στη θέση τους (ο ΑΝΤ1 τους θέλει μαζί, οι δυο παρουσιαστές χώρια) και οι διαπραγματεύσεις οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Μια ενδιάμεση λύση που φέρεται να προτείνεται από τον ΑΝΤ1 είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να συνεχίσουν ως δίδυμο στο Πρωινό για μια χρονιά ακόμα και να χωρίσουν μετά.