Πισίνα και απέραντη θέα - Το υπερπολυτελές σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Εκεί περνάει τις διακοπές του Πάσχα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πισίνα και απέραντη θέα - Το υπερπολυτελές σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Το Πάσχα έφτασε και ο καιρός έχει ανοίξει, επομένως ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχασε την ευκαιρία του να ταξιδέψει στην αγαπημένη του Τήνο. Ο παρουσιαστής περνάει κάθε χρόνο πολλές μέρες στο νησί των Κυκλάδων, ενώ έχει και το δικό του υπέροχο σπίτι.

Ο ίδιος μάλιστα, πολλές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από το υπέροχο σπίτι του, στο οποίο περνάει υπέροχες στιγμές με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Συγκεκριμένα, το σπίτι του στην Τήνο διαθέτει μια πισίνα για να χαλαρώνει όταν δεν θέλει να πηγαίνει παραλία, ενώ η θέα του είναι μαγευτική. Βλέπει τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και ένα μικρό μέρος του νησιού.

Όπως όλα δείχνουν και τα παιδιά του απολαμβάνουν με το παραπάνω το υπέροχο σπίτι αλλά και τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν με τον αγαπημένο τους μπαμπά το καλοκαίρι. Μάλιστα μερικές φορές, ο Γιώργος Λιάγκας αποφασίζει να ταξιδέψει στην Τήνο ακόμα και το χειμώνα.

Το υπέροχο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Λιάγκας σπίτι Τήνος

Τι συμβαίνει με το νέο τηλεοπτικό χωρισμό Λιάγκα - Σκορδά

Όπως αποκάλυψε το Vanda's blog στο κανάλι υπάρχει μια αναμπουμπούλα! Όλα αυτά που έχουν γραφτεί και ειπωθεί έχουν την αλήθεια τους, ωστόσο: Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλει με τίποτα να αλλάξει ζώνη.

O παρουσιαστής θέλει να "χωρίσει" ξανά με την Φαίη Σκορδά μονάχα αν αναλάβει μια πρωινή εκπομπή και όχι απογευματινή. Ούτως η άλλως όπως έχουμε δει, έχει κακή εμπειρία με τις εκπομπές μετά το μεσημέρι, αν πάρουμε ως παράδειγμα την εκπομπή του Μεσημέρι με τον Λιάγκα στον ΣΚΑΙ που έμεινε στον αέρα μόνο ένα χρόνο που ήταν γεμάτος... καταγγελίες.

Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε το συμβόλαιο του και δεν υπάρχει άλλος τηλεοπτικός χρόνος κενός για νέα πρωινή εκπομπή. Έτσι αν δεν του γίνει κάποια άλλη πρόταση πιο δελεαστική θέλει να παραμείνει στο Πρωινό και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά παρά τους τσακωμούς τους.

Κάτι που μεταξύ μας, θέλει και το κανάλι γιατί οι ιθύνοντες λατρεύουν αυτό το δίδυμο κι ας απογοητεύει μερικές φορές με τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει... Έτσι είναι, τα έχει αυτά η ζωή!

Όπως και να έχει σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε πολλές εξελίξεις!