Σε γνωστό νησί των Κυκλάδων θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα ο Γιώργος Λιάγκας

Δεν είναι η Μύκονος...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε γνωστό νησί των Κυκλάδων θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας από τους διάσημους που θα περάσει τις διακοπές του Πάσχα εκτός Αθηνών, όπως και η Φαίη Μαυραγάνη. Δεν είναι γνωστό εάν βρίσκεται μαζί με τα παιδιά του, αλλά αυτό που μας αποκάλυψε είναι το που βρίσκεται.

Ο παρουσιαστής έχει επισκεφθεί το αγαπημένο νησί της Τήνου και θέλησε να το δείξει ανεβάζοντας ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μία φωτογραφία από το καμπαναριό της εκκλησίας. Το συγκεκριμένο νησί είναι φημισμένο για αυτή την εποχή του χρόνου, ενώ φημίζεται για την ηρεμία που προσφέρει και μάλλον ο ίδιος έχει πολύ ανάγκη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας

Έντονο ξέσπασμα απόπαρουσιαστή και την Φαίη Σκορδά on air για την υπόθεση της Πάτρας

Το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» έγινε ο κακός χαμός καθώς η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασαν φανερά on air με αφορμή τις νέες δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέα αφού κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε: «Αυτή η γυναίκα όσο μιλά, εκτίθεται… Δηλαδή χάνεις τα παιδιά και δεν χάνεις κιλά; Βλέπουμε αυτή τη γυναίκα που έχασε τα παιδιά της και έλεγε «πρέπει να συνεχίσουμε»… Επειδή είναι στη φυλακή, θυμήθηκε τις λαμπάδες και... δεν κατεβαίνει τίποτα;». Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά:

«Ένας άνθρωπος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε το ένα του παιδί και εξετάζεται κατά πόσο έχει δολοφονήσει και τα άλλα δύο γιατί περί αυτού πρόκειται… και βγαίνει και λέει "Μου λείπουν τα παιδιά μου", τα παιδιά που η ίδια κατηγορείται και έχει σκοτώσει το ένα και πιθανόν θα κατηγορηθεί ότι έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο… και βγαίνει και λέει ότι ποτέ δεν έχει μείνει τόσο καιρό μακριά από τα παιδιά μου και εγώ ρωτώ τόσο καιρό που τα παιδιά είχαν πεθάνει και θεωρούσε ότι είναι κοντά τους γιατί την ενδιέφερε… το lifestyle; Τους ενδιέφερε το lifestyle...».