Αδερφός πασίγνωστου ηθοποιού - Αυτός είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Και μοιάζει απίστευτα με τον αδερφό του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδερφός πασίγνωστου ηθοποιού - Αυτός είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Το όνομά της έχει έρθει στο επίκεντρο τους τελευταίους χρόνους λόγω του πρωταγωνιστικού της ρόλου στον Σασμό και μιας και πριν λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε ότι ο αδερφός της είναι κι αυτός ηθοποιός (δείτε τον εδώ) ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για τον σύντροφό της.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό σχέση με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση. Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες καθώς θέλουν να κρατήσουν όσο μπορούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Απόστολος Τότσικας Θανάσης Τότσικας

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό GALA η Χριστίνα είχε αναφερθεί στην σχέση της...

Είσαι όμως ερωτευμένη αυτή την εποχή;

Ναι, είμαι και είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Εχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα. Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις «Αγριες μέλισσες» και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον «Σιωπηλό δρόμο», όπου εκείνος έκανε το μοντάζ (σσ: ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης). Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές.

Μένετε μαζί;

Οχι. Είναι κάτι που έχουμε κάνει και οι δύο με προηγούμενες σχέσεις μας και δεν το έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί. Όχι γιατί θέλουμε με να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, απλώς πιστεύω ότι η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε. Η συμβίωση ή και ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή.

Τι αποζητάς αυτή την εποχή;

Νομίζω τίποτα, είμαι ικανοποιημένη με τη ζωή μου. Είμαι σε μια φάση όπου δουλεύω πάρα πολλές ώρες αυτό έχω τώρα ως προτεραιότητα και όλα τα άλλα θα έρθουν αν είναι να έρθουν. Θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα με μια χαλαρότητα. Δεν θέλω ούτε να πιέζομαι, ούτε να πιέζω τους άλλους.