Ασύλληπτη η θέα από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο - Έχει "πιάτο" όλη τη θάλασσα

Εκεί περνάει τις διακοπές του Πάσχα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ασύλληπτη η θέα από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο - Έχει

Η αγάπη της Αθηνάς Οικονομάκου για τον τόπο καταγωγής της δεν κρύβεται. Η αγαπημένη ηθοποιός με κάθε ευκαιρία μαζεύει τα πράγματά της και επισκέπτεται μαζί με την οικογένειά της το πατρικό της σπίτι στο πανέμορφο Γύθειο.

Έτσι έκανε και φέτος λοιπόν. Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να εξασφαλίσει τον ελεύθερο χρόνο που είχε μέσα στις διακοπές του Πάσχα και έτσι ταξίδεψε με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα στην υπέροχη αυτή περιοχή της Μάνης.

Μπορεί το σπίτι της στην Αθήνα να είναι φοβερά διακοσμημένο (δείτε εδώ φωτογραφία από το εσωτερικό), αλλά και το σπίτι της στο Γύθειο είναι απλά μοναδικό και έχει μάλιστα μία απίστευτη θέα.

Η ηθοποιός δε θα μπορούσε λοιπόν να μη μοιραστεί αυτή την υπέροχη θέα με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η θέα από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι Γύθειο

Το ασύλληπτο ξενοδοχείο του συζύγου της στη Σαντορίνη

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, σπούδασε Ξενοδοχειακά στο Παρίσι και μαζί με τον αδερφό του, Ιάσονα, έχουν το 5αστερο ξενοδοχείο «Κivotos» στο νησί της Σαντορίνης (δείτε εδώ την περιουσία του).

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, στο ψηλότερο σημείο της Καλντέρας και προσφέρει πολυτελείς μονάδες με πανοραμική θέα στο ηφαίστειο. Οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα υπερχείλισης ή να πιουν ποτά στο μπαρ του καταλύματος, απολαμβάνοντας παράλληλα ιδιoτικότητα και ανεμπόδιστη θέα στο διάσημο ηλιοβασίλεμα.

Οι μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες και βίλες στο Kivotos Santorini διαθέτουν επίπλωση ειδικής παραγγελίας, στρώματα Simmons και ηχοσύστημα Sonos. Επίσης περιλαμβάνουν iPad για τη ρύθμιση των διάφορων επιλογών φωτισμού. Επιπλέον, κάθε μονάδα παρέχει εξωτερική ή εσωτερική πισίνα με υδρομασάζ.

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν γκουρμέ εστιατόρια σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Το κατάλυμα προσφέρει υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς και υπηρεσία μπάτλερ κατόπιν αιτήματος. Επίσης απέχει 15 λεπτά οδικώς από το Αεροδρόμιο Σαντορίνης και 9χλμ. από το γραφικό χωριό της Οίας.

Kivotos Σαντορίνη

Kivotos ξενοδοχείο

Kivotos δωμάτια

Kivotos τιμή

Kivotos Αθηνά Οικονομάκου

Kivotos Φίλιππος Μιχόπουλος

Kivotos καλοκαίρι

ξενοδοχεία Σαντορίνη

Σαντορίνη καταλύματα

οικονομικά ξενοδοχεία

low budget ξενοδοχεία

ξενοδοχειακές μονάδες

Σαντορίνη

Σαντορίνη ξενοδοχειακές μονάδες

undefined

Τι άρεσε πιο πολύ στους επισκέπτες:

  • «Η θέα από κάθε γωνία του ξενοδοχείου είναι εκπληκτική. Προσφέρει εκπληκτική θέα στην Καλντέρα και θέα στην άλλη πλευρά του νησιού, καθώς και στην Οία.»
  • «Μείναμε στη Junior Σουίτα Sunset View για 6 διανυκτερεύσεις στα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό που αγαπούσαμε:Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με άνετα μαξιλάρια και κρεβάτι. Το μπαλκόνι έχει ανεμπόδιστη θέα στην καλντέρα. Θερμαινόμενο υπαίθριο τζακούζι το οποίο ήταν τέλειο σε αυτούς τους δροσερούς μήνες. Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε να πάρουμε πρωινό στο μπαλκόνι του δωματίου μας ή στο εστιατόριο σε μια επιλεγμένη ώρα.»