«Η ζωή μου όλη!» - Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ''λιώνει'' για τους δύο άντρες του σπιτιού της

Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Η ζωή μου όλη!» - Η Ευδοκία Ρουμελιώτη ''λιώνει'' για τους δύο άντρες του σπιτιού της

H Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι μια αγαπημένη ηθοποιός του κοινού, που έχει κάνει επιτυχία τόσο στο θέατρο όσο και σε σίριαλ, που την έχουμε δει κατά καιρούς να παίζει. Πέραν του επαγγέλματος της όμως, που πολύ αγαπάει πρώτη θέση στην καρδιά της έχει η οικογένεια της, για την οποία πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα, τα οποία αποδεικνύουν το πόσο καλά περνάει στο σπίτι της. Μετά την τρυφερή απόδραση για 2 με το άντρα της, τη Μεγάλη Παρασκευή 22/4 έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση με τα αγόρια της ζωής και οι τρεις αγκαλιασμένοι σαν μια γροθιά.

Η οικογενειακή φωτογραφία της Ευδοκίας Ρουμελιώτη

«Η ζωή μου όλη!», έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Ακούω την φωνή του παιδιού μου...»

Μετά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, θετική στον κορωνοϊό ανακοίνωσε πως είναι και η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Ο ιός βρήκε και την αγαπημένη ηθοποιό, ενώ είπε πως αυτό που την ταλαιπωρεί δεν είναι τα συμπτώματα του ιού αλλά το γεγονός ότι δεν θα μπορεί να αγκαλιάσει τον γιό της.

Βέβαια, το θετικό στην όλη υπόθεση, όμως, όπως είπε η ίδια είναι ότι τουλάχιστον μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι και να ακούει το παιδί της, ακόμα και αν δεν μπορεί να βρεθεί κοντά του.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να ανακοινώσει ότι νοσεί από κορωνοϊό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ήρθε ο covid στην ζωή μου, το χειρότερο όμως πέρα από τα συμπτώματα είναι ότι ακούω την φωνή του παιδιού έξω από την πόρτα είναι τόσο κοντά μου και δεν μπορώ να βγω και να του δώσω ούτε μια αγκαλιά. Όμως ακόμα νιώθω τυχερή γιατί το περνάω στο σπίτι μου και τουλάχιστον μπορώ να ακούω την φωνή του...» έγραψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην φωτογραφία που ανέβασε.