Αχώριστος ο Αιμιλιάνο Μάρκου με την Μαριαγάπη Ξυπολιά - Η ρομαντική απόδραση στο εξωτερικό και η τρυφερή ανάρτηση

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αχώριστος ο Αιμιλιάνο Μάρκου με την Μαριαγάπη Ξυπολιά - Η ρομαντική απόδραση στο εξωτερικό και η τρυφερή ανάρτηση

Την Μαριαγάπη Ξυπολιά αλλά και τον Αιμιλάνο Μάρκου τους γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή τους στο ριάλιτι μοντέλων του STAR ή κοινώς GNTM το 2020. Μπορεί οι δυο τους να μην κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την πολυπόθητη νίκη ωστόσο μέσα από τον διαγωνισμό έχτισαν μια τρυφερή σχέση.

Πλέον, το ζευγάρι δεν διστάζει να δείχνει πόσο ερωτευμένο είναι καθώς στις αρχές απέφευγαν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο Αιμιλιάνο Μάρκου είχε τα γενέθλιά του, όπου μεταξύ άλλων ο ίδιος αποφάσισε να τα γιορτάσει μαζί με την αγαπημένη του με μια ρομαντική απόδραση στο εξωτερικό.

Όπως είναι λογικό και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς πέρα από την δημοσίευση από τις δουλειές που κάνουν, ποστάρουν επίσης και προσωπικές στιγμές. Έτσι, οι δυο τους πήγαν μέχρι την Μάλτα όπου φαίνεται να περνούν φανταστικά.

Η τρυφερή ανάρτηση του Αιμιλιάνο Μάρκου

Θρήνος για τη Μαριαγάπη Ξυπολιά του GNTM - "Καλό ταξίδι"

Δύσκολες είναι οι τελευταίες στιγμές για την Μαριαγάπη Ξυπολιά, του μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το Gntm, καθώς αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι έχασε τον πολυαγαπημένο της παππού. Το όμορφο μοντέλο, γύρισε πριν λίγες ημέρες από την Κίνα όπου βρισκόταν για φωτογραφίσεις και καμπάνιες και πέρναγε μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της μαζί με τον αγαπημένο της Αιμιλιάνο Μάρκου.

Ωστόσο, η επιστροφή της στην Ελλάδα, της φύλαγε μια δυσάρεστη είδηση και συνέπεσε δυστυχώς με την απώλεια του παππού της, στον οποίο έτρεφε τεράστια αδυναμία και αγάπη. «Θέλω να πω πολλά και πάλι θα είναι λίγα. Ο παππούς μου, η πρώτη μου μεγάλη αγάπη. Ο κούκλος μου όπως τον αποκαλούσα. Σε αγαπώ για πάντα. Θα βρεις ξανά αγαπημένους σου ανθρώπους και θα μας προστατεύετε παρέα.

"Τώρα έχω ακόμα έναν άγγελο δίπλα μου. Καλό ταξίδι παππού μου, σε αγαπώ" έγραψε η Μαριαγάπη Ξυπολιά και συγκίνησε με τα λόγια της.

Έχασε τον παππού της η Μαριαγάπη Ξυπολιά