Επιστροφή στην Σύρο για την Δανάη Μιχαλάκη! Με ποιο γνωστό ζευγάρι της showbiz θα γιορτάσει το Πάσχα;

Οι αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επιστροφή στην Σύρο για την Δανάη Μιχαλάκη! Με ποιο γνωστό ζευγάρι της showbiz θα γιορτάσει το Πάσχα;

Την Δανάη Μιχαλάκη την βλέπουμε για τρίτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 καθώς δεν χάνουν επεισόδιο για επεισόδιο.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social. Έτσι, αυτή τη φορά δημοσίευσε κάποιες αναρτήσεις στην οποία φαίνεται πως το Πάσχα θα το περάσει στην αγαπημένη της πατρίδα, Σύρο (Δείτε εδώ την πραγματική της ηλικία). Μάλιστα, ο πατέρας της διαμένει μόνιμα στο νησί κι έτσι βρήκε την αφορμή να ποστάρει φωτογραφίες από τα γραφικά σοκάκια και τις ομορφιές της Ερμούπολης.

Μαζί με την γνωστή ηθοποιό βρέθηκε επίσης και το πολυαγαπημένο ζευγάρι Κωστής Μαραβέγιας - Τόνια Σωτηροπούλου όπου η Δανάη Μιχαλάκη εκτέλεσε χρέη... ξεναγού.

Οι αναρτήσεις της Δανάης Μιχαλάκη από την Σύρο

Ανάρτηση Μιχαλάκη - Μαραβέγιας

Η σπάνια εξομολόγηση της Δανάης Μιχαλάκη: «Δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα με τον Γιώργο αλλά...»

Το μεσημέρι της Κυριακής 13/3 η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» όπου παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη. Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή καθώς πριν από λίγους μήνες έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είναι όλα καρμικά για μένα. Πιστεύω πάρα πολύ ότι το σύμπαν βάζει το χεράκι του και κάποια πράγματα είναι καρμικά στη ζωή. Τον σύζυγό μου τον είδα πρώτη φορά στην Σύρο που δούλευα σερβιτόρα σε ένα cocktail bar. Μας συστήσανε αλλά ήταν κάπως οκ… Εγώ δεν έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά είχα κάνει εντύπωση στον Γιώργο. Εντάξει ειλικρίνεια πάνω από όλα.

Μετά το έφερε η ζωή και πήγα να δω τον «Αρίστο». Ε ήταν κανονισμένο. Με ρώτησε πώς μου φάνηκε και είπα «Ωραίο!». Οριακά νόμιζε ότι δεν μου άρεσε. Ήρθα out of the blue, φυσιολογικά. Ο συχνότερος λόγος που τσακωνόμαστε είναι η αναβλητικότητά μου για κάτι. Πολλές φορές λες γιατί μαλώνουμε; Είναι πάντα της στιγμής…».