Πρώην παίκτρια του Survivor είπε το "ναι" - Θα παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του Survivor είπε το

Την Κατερίνα Χαλικιά την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor 2, ωστόσο πριν από λίγο "έσκασαν" τα ευχάριστα για την ίδια καθώς πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να παντρευτεί το καλοκαίρι του 2022.

Η Κατερίνα Χαλικιά παντρεύεται

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον γάμο της Κατερίνας Χαλικιά

Μπορεί η ίδια να μην έχει ανακοινώσει κάτι προς το παρόν ωστόσο στα μέσα Ιουνίου η ίδια θα παντρευτεί μαζί με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Καραθανάση στη Σύρο όπου αυτές τις μέρες μάλιστα έχει πάει και η Δανάη Μιχαλάκη για να γιορτάσει το Πάσχα.

"Έσκασαν" τα ευχάριστα - Πρώην παίκτρια του GNTM ετοιμάζει γάμο και βάφτιση μαζί

Την Μαριάννα Παινέση την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM όπου κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής από τα πρώτα κιόλας λεπτά καθώς την είδαμε να φτάνει μέχρι και στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Μπορεί να μην ήταν η μεγάλη νικήτρια ωστόσο από τότε έχουν αλλάξει πολλά καθώς πριν από έναν χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, όπου τώρα σχεδιάζει να κάνει τον γάμο της και την βάφτιση της κόρης της μαζί. Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Θα κάνουμε και τα δυο μυστήρια, γάμο και βάφτιση μαζί.

Ανυπομονώ πολύ. Αρχές Ιουνίου θα κάνουμε τον γάμο και τη βάφτιση και θα τα συνδυάσουμε και με τα γενέθλια της μικρής. Δεν το πιστεύω ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έγινα μαμά. Έχει αλλάξει πολύ η καθημερινότητά μου αλλά μου αρέσει πάρα πολύ.

Έχω επιλέξει ένα πολύ ωραία νυφικό. Πιστεύω ότι θα με δει ο άντρας μου και θα με ξανά ερωτευτεί. Θέλω κάτι grande για εκείνη τη μέρα. Και το ρούχο της μικρής θα είναι ρομαντικό. Από το GNTM έχω καλέσει ήδη τις φίλες μου».