Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Στα σοκάκια της Μυκόνου Ρουμελιώτη και Κατσούλης - Η Καζολεά με τον καλό της στην παρέα τους

Για Πάσχα με κοσμοπολίτικο αέρα

Στα σοκάκια της Μυκόνου Ρουμελιώτη και Κατσούλης - Η Καζολεά με τον καλό της στην παρέα τους
News 22.04.2022 12:28
Από Ελένη Μήτση

Νέες αφίξεις είδαμε να γίνονται στο νησί των επωνύμων ακόμα και το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης 21/4 με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κάνουν χαλαροί και ωραίοι την εμφάνιση τους. Το ζευγάρι περπατούσε αμέριμνο με πολύ απλό look στα σοκάκια, καθώς ο φακός απαθανάτισε στην παρέα του και την Πελαγία Καζολέα με τον σύντροφο της.

Η Μύκονος είναι από πολύ παλιά αγαπημένη επιλογή των celebrities για τις διακοπές του Πάσχα και αυτό φαίνεται να συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, ειδικά με τα 2 χρόνια αναγκαστικού εγκλεισμού λόγω κορωνοϊού.

Στη Μύκονο για το Πάσχα η Πελαγία Καζολέα με τον σύντροφο παρέα με Κατσούλη και Ρουμελιώτη

Kατσούλης - Ρουμελιώτη

Καζολέα στη Μύκονο

''Πάτα με να σε πατώ'' στη Μύκονο - Οι αφίξεις των διάσημων στο κοσμοπολίτικο νησί

Η Μεγάλη βδομάδα έχει ξεκινήσει και το Πάσχα κοντοζυγώνει, συνεπώς διάσημοι και μη ετοιμάζονται να το βάλουν στα πόδια, μιας και τα τελευταία δύο χρόνια ο κορωνόϊος δε μας επέτρεψε να απολαύσουμε τις γιορτές του Πάσχα. Μέσα από το Ποιος είναι πρωινιάτικα έγινε γνωστό την Μεγάλη Πέμπτη 21/4, ποιοι διάσημοι βρίσκονται στο νησί των ανέμων για διακοπές.

Η Μύκονος αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών διάσημων και αυτό φάνηκε από τη μεγάλη προτίμηση, μιας και ο Πέτρο Πυλαρινός βρίσκεται ήδη εκεί με την καλή του και απολαμβάνει τρυφερά τετ α τετ. Παράλληλα ξέγνοιαστες στιγμές περνάει και η Μαρίεττα Χρουσαλά με τον σύζυγο της.

Τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναμένεται να επισκεφθεί το νησί ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Σάκης Κατσούλης με την αγαπημένη του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σούσουρο με τη νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη από τη Μύκονο - Δεκάδες οι αντιδράσεις

Σαν αρχαία Ελληνίδα θεά - Οι μαγευτικές φωτογραφίες της Χρουσαλά από τη Μύκονο

Share