Τη χάζευε όλη η Μύκονος - Με ροζ φούστα και ασορτί μπότα στα σοκάκια του νησιού η Μαρίνα Πατούλη

Πάσχα στις Κυκλάδες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τη χάζευε όλη η Μύκονος - Με ροζ φούστα και ασορτί μπότα στα σοκάκια του νησιού η Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη περνάει το πρώτο Πάσχα της μακριά από τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο όπως όλα δείχνουν αυτό δεν την έχει επηρεάσει καθόλου. Μάλιστα αποφάσισε να περάσει τις άγιες αυτές μέρες στη Μύκονο μαζί με αγαπημένους φίλους της.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε την Μαρίνα Πατούλη σε μία βόλτα της στα γραφικά σοκάκια του νησιού, μαζί με τον καλό της φίλο Ευάγγελο Χασιώτη και την οικογένειά του.

Η ίδια έλαμψε για ακόμη μία φορά με την εμφάνισή της καθώς επέλεξε να φορέσει μία μίνι ροζ φούστα, την οποία συνδύασε με τις αγαπημένες της ροζ μπότες που έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της.

Η Μύκονος πλέον έχει γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Μαρίνας Πατούλη, η οποία μάλιστα επισκέφθηκε το "Νησί των Ανέμων" και πριν από λίγο καιρό μαζί με τον Βλάσση Χολέβα.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο

Μαρίνα Πατούλη Μύκονος

Το νέο βήμα στη ζωή της Μαρίνας Πατούλη με τον Βλάση Χολέβα μετά το διαζύγιο

Η Μαρίνα Πατούλη είναι το τρανό παράδειγμα πως το διαζύγιο δεν είναι πάντα κακό, αλλά σε ανανεώσει και σου δίνει το πάτημα για νέα ξεκινήματα. Τους τελευταίους μήνες διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της. Φήμες την θέλουν σε σχέση με τον Βλάση Χολέβα, με αφορμή τη συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα, μαζί έχουν σχεδιάσει τη νέα συλλογή ρούχων "Marina collection by Vlassi Holeva", για την οποία και χρειάστηκε να ταξιδέψουν στο Παρίσι με σκοπό να βρουν τα υφάσματα και όλα όσα χρειάζονται.

Εκτός από τη συλλογή λοιπόν, σε λίγες ημέρες θα γίνουν και τα εγκαίνια τους καταστήματος της στην Μύκονο κάτι που κανείς δεν γνώριζε.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας δυο φωτογραφίες με την μια μέσα από το κατάστημα την ώρα που γινόντουσαν οι εργασίες.

"Ανοίγουμε... και σας περιμένουμε!", έγραψε στη λεζάντα της.