Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το Πάσχα - Οι αναρτήσεις και το λαχταριστό τσουρέκι που ετοίμασε

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το Πάσχα - Οι αναρτήσεις και το  λαχταριστό τσουρέκι που ετοίμασε

Η Δέσποινα Βανδή άφησε για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί θύελλα αντιδράσεων με την ίδια στο social media (δείτε εδώ τον λόγο) με αποτέλεσμα να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές τόσο με την οικογένειά της όσο και με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή έφτιαξε και φέτος το απόλυτο τσουρέκι.

Οι αναρτήσεις της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή - Ανάρτηση

Ανάρτηση Δέσποινας Βανδή

Ευχάριστα νέα για την Δέσποινα Βανδή - Τα ανακοίνωσε με μια φωτογραφία

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Δέσποινα Βανδή, η οποία μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Φυσικά, δεν είναι λίγες οι φορές που αναφέρεται στην κόρη της, που της έχει τρελή αδυναμία, όσο και στον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, με τον οποίο έχει ήδη φύγει εκτός Ελλάδα για Πάσχα.

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της πως στις 6 και στις 7 Μαρτίου πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί για μια live εμφάνιση, για την οποία μπορούν από τώρα όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν την κράτησή τους και να απολαύσουν από κοντά την αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τις επόμενες live εμφανίσεις της

«Επιτέλους Θεσσαλονίκη!!!Μου λείψατε πολύ πολύ!Ηρθε η ώρα να ξανασυναντηθούμε και να ζήσουμε μαγικες βραδιές! Το κέφι μαζί μου θα το απογειώσει ο ένας και μοναδικός Λευτέρης Πανταζης όπως μόνο εκείνος ξέρει!!!
Ανυπομονώ!!!❤️❤️❤️❤️»